Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:10, 19. 2. 2022.

| Hronika

Policajac u Merošini povređen u sudaru sa kamionom

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
policija motor
Protiv vozača kamiona prijava, navode u policiji; foto: A. Kostić

Policajac na motoru povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko podneva desila u Merošini, nakon što se sudario sa kamionom. Protiv vozača kamiona će, kažu iz policije, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je ugrozio javni saobraćaj.

Kako navode u policiji, povređen je 23-godišni policajac koji je bio na službenom “bmw“-u, nakon što se sudario sa teretnim vozilom, kojim je upravljao 51-godišnji muškarac.

Vozač motora je povređen, vozaču teretnog vozila će po nalogu tužioca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja- navode u policiji. saobraćaj Gužva u saobraćaju nakon mitinga; Foto: M. M. K.

Na ovom delu puta saobraćaj je danas više puta bio i blokadi, zbog velikog broja autobusa koji su stigli u Merošinu iz cele Srbije sa simpatizerima Srpske napredne stranke, koji su došli na prvi predizborni miting.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Šteta...

    16:03 // 21. 2. 2022.

    Samo stativa...

  • Jovica

    22:52 // 20. 2. 2022.

    Do svega ovoga ne bi došlo da magarac nije došao na magareće livade

  • Naissus

    17:16 // 20. 2. 2022.

    Vozac kamiona sa prikolicom je kriv. Posao je da pretice kolonu od 20+ vozila koja stoje i naisao na policajca na motoru koji je vozio u svojoj traci. Sad, sto je blokada itekako protivzakonita, to nikako nije razlog za bahatost vozaca kamiona. Jel jedini on pametan a svi ostali u koloni budale?? Zuri mu se?? Pa sad ce da ga oderu na sudu pa vise nece da zuri nigde

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: