Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 5. 2. 2013.

Policajci na poligrafu u istrazi ubistva

490x370-durlanska-pijaca-bomba3.jpg

Šest niških policajaca i dva pripadnika žandarmerije do danas su pozivani na informativne razgovore ili poligrafska testiranja u istrazi ubistva sina vlasnika menjačnice u Durlanu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nislija advokat

    16:47 // 5. 2. 2013.

    Gospodo, pored istrage o naruciocima ubistva, trebalo bi uporedo da se istraze svi zelenasi koji su ucedtvovali,jer su svakako posredni saucesnici ovog dogadjaja.
    Gospodo policajci, Zelenasenje je ozbiljno krivicno delo u R.Srbiji,sa zaprecenom kaznom do 8 godina zatvora, a ako je doslo ubistva,cak 12 godina.
    Samo potpunim rasvetljavanjem cemo pokazati da smo pravna dtzava.

    • Aleksandar

      17:05 // 5. 2. 2013.

      Ovo je pravi test, i za samu drzavu, Jer ako ne rasvetli do kraja ovaj slucaj onda nikada necemo stati na put kriminalu u gradu.

    • Збуњени грађанин Ниша

      12:43 // 6. 2. 2013.

      Извините поштовани господине адвокату, хоћете да кажете да се за зеленашење добија 8 година а за убиство 6? Да ли то значи да је зеленашење гори злочин од убиства?

  • Milos Nikolic

    23:19 // 6. 2. 2013.

    hteo bih da pitam sve gradjane i da odgovorim g.adv.nisliji.posto sam juce koment.temu policajci na poligrafu admin mi je obrisao komentar i nije ga objavio?ne kapiram zasto?ja imam prava na svoje misljenje i iznecu ga a posetioci neka ga ocene.dakle ko god kaze da je ovo pravna drzava taj laze.pravna je za sitne lopurde i sitne prestupnike ali za krupne zverke nije.hocu reci da ovde nema pre svega kulture a kamo li neceg drugog.policiji ne verujem ni malo,a sto se tice zandarma svud oni guraju nos,svi se u privatnom zivotu stavili pod neke dzipove,motore itd a isti prvi ne postuju zakon prolaze na crveno,vade pistolje,tuku se gde stignu,voze ne registrovana kola i pozivaju se na znacku.skoro svaki zandarm je istetoviran,u ovom gradu vise nista nije bezbedno ma sta god pricali policajci.a sto se tice g adv nislije da mu kazem da njegov posao nije da sprovodi istragu,njegov je posao da laze ljude kako ce im od 5 godina robije smanjiti na godinu ili 6 meseci,dakle to rade advokati.hvala

  • Novica Zivkovic-Stiv

    19:56 // 7. 2. 2013.

    Znaci sada ce sigurno struja da nestane u zgradi SUPa. Ma dosta bre zajebavanja. Sve policajce iz Niskog SUPa na poligraf.

  • Tehnički problem

    10:13 // 6. 2. 2013.

    Vučić bi to rešio dok dlanom o dlan, ali ne može da nađe nijednog „žutog“ u SUP-u. Sve njegovi crveno-crni!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: