Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 6. 2. 2013.

Policija: Niš bezbedniji nego ranije

Nis

Posle izjave Aleksandra Vučića da je u Nišu iznikao i ojačao novi narko-klan i pokazivanja zabrinutosti za bezbednost u ovom gradu, niška policija iznela je podatke o smanjenoj stopi kriminaliteta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Vladimir Lazarevic

    12:17 // 6. 2. 2013.

    Nema veze sa kriminalom ubistvo u porodici??????? Nisam to znao..

  • Sena

    12:33 // 7. 2. 2013.

    Kako se samo solidarisu izmedju sebe, kakva sigurnost u gradu! Ja ne smem da udjem u cevapcinicu ako nekoga ima od musterija1

  • Dalibor

    17:53 // 7. 2. 2013.

    Sta bezbedniji!! Nish je postao grad terora, izadjite u Nishu nekoliko puta i sigurno ce vas neko fizicki napadnuti. Grad je bio odlicno mesto 2002-03 ali je od tada mnogo propao.

  • Nišliski Džeronimo

    13:37 // 6. 2. 2013.

    'Ajde.(?!?)

  • Novica Zivkovic-Stiv

    19:44 // 7. 2. 2013.

    Mene sada stra i prilog u pljeskavicu da stavim.

  • ozbiljno mislim

    18:28 // 6. 2. 2013.

    Koja bezbednost bre ljudi sta lupate,mozda ste bezbedni vi policajci,mi obicni gradjani uopste nismo.A i sta vam znace saznanja o kriminalnim grupama kad ste kilavi da bilo sta uradite.Zato cutite i ne javljajte se vise dok se nesto konkretno ne promeni.

  • jakov hussein

    13:58 // 7. 2. 2013.

    Oni pokusavaju da prodaju pricu da je nis bezbedan grad zato sto kao nema mnogo ubistva....A sta je sa drugim zlocinima.Ovo sam i pre napisao u Nisu na svake 3 ipo nedelje nekog izbodu

  • Milena Millanovic

    00:25 // 8. 2. 2013.

    Ocigledno je bitnije da se policija pokaze u boljem svetlu nego da zlocini zaista budu razreseni i da pravi pocinioci budu privedeni! i sve mi vise lici da je upravo policija odgovorna u ovim slucajevima i da podmetanjem dokaza u zatvor salju zrtvenu jagnjad (slucaj "Dakom"). osim u slucaju cevabdzinice gde se pravi pocinilac sam predao, i samim tim rad policije je izostao. bitno je da se naglasi da su pocinioci privedeni posle sedamnaest dana, a niko se ne pita zasto bi to uradio neko ko nema motiv i kako bi profesionalno, u klasicnoj sacekusi neko hladnokrvno ubio a da pre toga nikad nije pucao iz vatrenog oruzja. Nekom se mnogo zurilo da resi ovaj slucaj! samo se pitam ko je toliko jak da stoji iza svega ovoga i da tako dobro obavlja svoj posao?

  • cica

    00:14 // 7. 2. 2013.

    ne mogu da verujem

  • Branko Savić

    07:40 // 7. 2. 2013.

    Kao u prici o ludom i zbunjenom

  • Novica Zivkovic-Stiv

    11:19 // 7. 2. 2013.

    OVDE NEKO LAZEEEEE!!!!!

  • Milos

    11:31 // 6. 2. 2013.

    Znaci da neko laze ili Vucic ili niski policajci. Ajde sada lepo se dogovorite pa nam javite, nismo mi bas tolko naivni!!!

    • ACAB

      18:50 // 6. 2. 2013.

      naravno da lazu,jel ste normlani da momci u plavom pocnu da drukaju svoje drugare dilere ?

  • ZAINTERESOVAN

    22:56 // 7. 2. 2013.

    Pojam licne bezbednosti je dosta relativno i subjektivno pitanje,tako da svaki gradjanin to dozivljava na poseban nacin. U tom smislu, dolazak nekih koordinatora iy raznih delova Srbije, ne verujem da moze kod prosecnog gradjanina da poboljsa taj utisak. zbog toga sam,licnog misljenja, da sve lokasllne politicke strukture,posebno koje su sada na vlasti u Gradu Nisu, resenje u dogovoru sa nadleznima iz MUP-a, potraze od profesionalaca kojih nije tako malo u PU Nis, a koji su i do sada svoj posao obavljali potpuno profesionalno. Jos jedanargument ovoj tezi. po meni je cinjenica, da niko sa strane ne moze da poznaje drustvene, politicke ,kriminalne i socijalne prilike u Nisu, nego neko ko je rodjeni Nislija. Inace jedno pitanje za sve. Da li se neko seca, kada je na celu PU Nis, bio postavljen neko ko je rodjen u Nisu.

  • mira

    09:48 // 7. 2. 2013.

    A gde su zavrsile krivicne prijave prevarenih i ostecenih gradjana od strane raznih agencija za nekretnine,investitora, korumpiranih nadzornih organa,direkcija itd itd.... ,zahtevi iz tuzilstva iz 2012 i urgencije tuzilastva po istim zahtevima....nema odgovora,a o postupanjima da ne pricamo.Ko zna gde su zavrsili...valjda je i to kriminalna aktivnost -nepostupanje po prijavi-gradjani bez ikakvog odgovora i posle godinu dana...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: