Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 23. 10. 2012.

| Hronika

Policija: Rasvetljeno ubistvo vlasnika Dakom

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
dakom-mesara.jpg

Načelnik niške kriminalističke policije, Dragan Bradić saopštio je danas da je ubistvo Slobodana Marinkovića(62), vlasnika lanca mesara „Dakom“ u potpunosti rasvetljeno.

On je rekao da je policija posle balističkih i DNK veštačenja automobila marke „Sitroen“, kojim su se ubice odvezle, privela osobe za koje se osnovano sumnja da su izvršile ubistvo.

Sporni „Sitroen“ su tog jutra kada je ubijen vlasnik „Dakoma“ primetili meštani, a o čemu su Južne vesti već pisale.

Pre dva dana kao osumnjičeni su uhapšeni Ivica i Marko Dinić, sinovi pokojnog vlasnika restorana „Lion“. Njih je u vezu sa ubistvom doveo podatak da je deo tog restorana 1.oktobra, kada je Marinković ubijen, trebalo da se prepiše na ime firme „Dakom“, a na osnovu duga koji su imali prema Dakomu.

Bradić je rekao na konferenciji da će detalje i motive ovog ubistva razotkriti istražni organi.

- “Sitroen“ je pronađen na Ledenoj Steni, a prethodno je kupljen od lica koje smo takođe saslušali i pustili. Dvojica braće su uhapšeni u svojim stanovima oko 6,00 ujutru i nisu pružali otpor. Imamo puno materijalnih dokaza da su ubistvo počinila dvojica osumnjičenih - saopštio je Bradić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola

    17:38 // 26. 10. 2012.

    Ne zivim lagodno vec pristojno. Ne radim u drzavnoj firmi vec u svojoj sopstvenoj. Nisam clan nijedne stranke niti cu ikad biti. A zasto je propao taj Nais? Zasto se ti isti radnici nisu bunili kada su i ostali radnici istog gade. Pa nisu bilo im je lepo nista nisu radili i primali su neku platu. Zasto ne otvore privatnu firmu? Zato sto su navikli da ceo zivot budu na ledjima drugih a radno su nesposobni. Ja sam krenuo od minusa i sada sam na nuli da li cu da idem ka plusu zavisi iskljucivo od mene i necu da kukam ni na PDV, ni na ceni itd. Kad mi se ne svidja spakovacu kofere i otici preko s porodicom.

  • Nemanja

    12:59 // 25. 10. 2012.

    Interesantno ovaj iz policije kaze "Imamo rezultate raznih analiza" i pominje DNK a istrazni sudija koji je idredio pritvor od 30 dana kaze da ce DNK nalaz stici naredne nedelje...

  • nemate pojma a k...te

    02:37 // 25. 10. 2012.

    mislim da je jos isuvise rano da ih osudjujemo.ako su krivi treba da odgovaraju,ostavili su svoje porodice,porodice svojih radnika na cedilu,nece stradati samo oni nego jedna grupa ljudi koji ce u ovom teskom vremenu ostati na ulici.ali zapita li se neko od nas sta ce biti u slucaju da nisu krivi.kakva je tada procedura?posto posle ovakvih tekstova u medijima,verovatno ce im biti bolje da su krivi.ono sto smo citali verovatno ce ostaviti trajni beleg i njima i tom restoranu.

    • just me

      12:22 // 25. 10. 2012.

      u potpunosti se slazem sa tobom!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: