Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 15. 11. 2011.

Policija i dalje traga za nasilnicima

pucnjava kod simfonijskog

Jedan mladić je uhapšen a za još trojicom se traga u vezi sa subotnjom pucnjavom ispred Simfonijskog orkestra u centru Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ime i prezime

    17:16 // 15. 11. 2011.

    Nesto sto treba vise da interesuje od imena ovih primata, su imena njihovih roditelja. U vecini slucajeva, tzv. opasni momci imaju jaka ledja u vidu roditelja politicara, inspektora i kojekakvih budzovana.

  • Aleksandar

    18:23 // 15. 11. 2011.

    Ccc! Pucao u automobil koji je trenutno prolazio. Sta bi se dogodilo da je igrom slucaja pogodio vozaca? Za ovakve i slicne stvari je bio dobar Goli Otok. Napravis s*anje, pravac dozivotno Goli Otok. Treba sve ove "kriminalce u pokusaju" pohapsiti i na dozivotnu pa da vidite kako bi se smirili svi u Nisu. Bahatom ponasanju treba stati na kraj!

  • nikola

    19:59 // 15. 11. 2011.

    @ime i prezime - nisi u pravu. Ima takvih to ne sporim ciji su roditelji ugledni leakri, profesori, politicar. Roditelji takvih su uglavnom kriminalci, a deca mangupiranje smatraju kao porodicno nasledje.

    Nazalost Aleksandre izgubili smo Goli otok, ali kvalitetno pravosudje bi bilo sasvim dovoljno. Maksimalne kazne su dovoljno visoke, ali ako ste obican napadnuti stanovnik (citaj nisi novinar,policijac, politicar ili neki od clanova njihove porodice), male su sanse da se one i dosude.

  • Nislija

    22:05 // 15. 11. 2011.

    @ Aleksandar
    Nije pucao u slucajnog prolaznika tj. automobil vec u automobil od decka s kojim su se zakacili u clubu i kojeg su kasnije prebili.

  • Bratislav

    02:13 // 16. 11. 2011.

    Kad je Stevan izasao iz zatvora?
    Sta ti je Srpsko pravosudje, ljubi ga tata...

  • Davor Todorović

    00:33 // 17. 11. 2011.

    Ma udri džukele bre! Napunio 20 godina i misli da ga ja đavo poslao da vršlja po gradu. Misli da je faca ako puca okolo i gazi ljude kolima.
    U gips to staviti! Da jede na cevčicu mesec dana pa kad se oporavi da vidiš dal će da sme da pokuša nešto tako.

  • No Name

    02:31 // 27. 2. 2013.

    Stevan

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: