Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 19. 6. 2017.

| Hronika

Policija krije podatke o udesu u kome je policajac kolima udario decu

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Saobraćajna nezgoda policajac udario devojčice
Još se ne zna da li je i automobil bio službeni; Foto: Telegraf.rs

Ni 10 dana nakon saobraćajne nezgode u kojoj je policajac kolima udario 4 devojčice na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, niška policija i MUP odbijaju da kažu da li je reč o službenom automobilu i da li je policajac u trenutku udesa bio na dužnosti.

Na pitanja koja su im dostavljena mejlom još 8. juna, u danu kada se udes desio, a gde su novinari ukazali na aktuelnost teme, ni Policijska uprava, ni Ministarstvo unutrašnjih poslova nisu odgovorili.

Takav automobil, "pežo 407", je godinama bio parkiran ispred ulaza u Policijsku upravu, na mestu gde se parkira službeni automobil načelnika Policijske uprave. Hteli smo da proverimo da li je reč o istom automobilu, pa i da saznamo ko je još bio u njemu u trenutku udesa - kaže Predrag Blagojević, urednik Južnih vesti.

Podsetimo, u udesu koji se desio prošle nedelje, automobil, na kome su bile civilne tablice, je udario osnovce koji su sa đačkim torbama na leđima prelazili ulicu na pešačkom prelazu.

Jedna devojčica je bila teže povređena, dok su ostale srećom prošle sa manjim povredama.

Policijska uprava je tog dana saopštila da je automobilom upravljao njihov službenik M. K. (30), te da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio "teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

Tada su iz Policijske uprave tvrdili da još nemaju informaciju da li je M. K. u trenutku udesa bio na dužnosti, kao i da ne znaju da li je vozio policijski automobil.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bakula

    13:26 // 26. 6. 2017.

    A ministar se ne oglašava.....nije pitao šefa za savet.

  • jana

    20:19 // 19. 6. 2017.

    A sta bese sa onim da je zakon isti za sve

  • ***

    18:06 // 19. 6. 2017.

    Sto,bre ljudi,navlacite bes gradjana na sebe,sto ste sitne duse,policijo? Ionako ste igubili poverenje,pokazite bar malo dostojanstva.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: