Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 8. 2. 2019.

| Hronika

Policija pronašla mladića koji je uništio mobilijar u Niškoj Banji

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
unisten sto niska banja
Uhvaćeni oni koji su polomili sto i drugi mobilijar; foto: Foto: Fejsbuk Opština Niška Banja

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka koji se sumnjiči da je pre nekoliko dana polomio nedavno postavljen letnjikovac, kante, klupe i ploče na stazama zdravlja u Niškoj Banji.

Nakon što su iz Opštine Niška Banja saopštili je policija identifikovala i privela više osoba osumnjičenih da su uništile mobilijar, iz Policijske uprave kažu da se tereti samo jedan mladić i to za krivično delo oštećenja i uništenja tuđe stvari.

Mobilijar, koji je postavljen pre 3 meseca, uništen je u toku noći 4. februara, a kako kažu meštani Banje, u ponedeljak uveče se sa staza čula glasna muzika i vika ljudi, pa veruju da su polomljene klupe i stolovi posledica ove “žurke”.

Predsednik Gradske opštine Niška Banja Dejan Jovanović ističe da je veoma važno da građani budu svesni da su mobilijari javna svojina, odnosno vlasništvo svih koji žive u nekom mestu.

Iskreno verujem da je ovo poslednji vandalski čin u našoj opštini. Zajedničkim snagama i trudom možemo učiniti da naša opština postane najprijatnije i najlepše mesto za život. Potrebno je samo da svako od nas da mali doprinos ili makar da ne uništava javnu svojinu - poručio je Jovanović.

Podsetimo, novembra je završena rekonstrukcija šumskih staza koje služe za šetnju, rekreaciju i uživanje u prirodnim lepotama Banje. Deo njih, ipak, nije dočekao proleće i lepše vreme.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Потребна је потпуна информација

    20:44 // 8. 2. 2019.

    Вест је непотпуна. За које кривчно дело ће бити поднета кривична пријава од стране полиције? То је прво битно, а друго: Родитељи да надохнаде поптуну штету, материјал и рад!

  • Mara

    15:55 // 8. 2. 2019.

    Bruka

  • Topla voda

    15:39 // 8. 2. 2019.

    Da ovako nešto uradi neko u Nemačkoj završio bi u ludnici verovatno... Ako nam je dobro-onda ništa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: