Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 2. 11. 2021.

| Hronika

Policija pronašla vozača koji je na pešačkom prelazu u Prokuplju udario dve devojčice

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Pronađen osumnjičeni koji je udario dve devojčice; Ilustracija; foto: A. Kostić

Nakon potrage koja je trajala duže od 24 sata, policija je pronašla vozača za kog se sumnja da je juče na pešačkom prelazu u Prokuplju udario dve devojčice, a onda pobegao sa mesta nezgode, piše u saopštenju ministra Aleksandra Vulina koje je prosledio MUP. Protiv 34-godišnjeg muškarca iz tog grada će, kako navode, biti podneta krivična prijava.

Kako piše u saopštenju, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Prokuplju protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Iz policije nisu naveli inicijale osumnjičenog.

On je, kako se sumnja, u jutarnjim satima, upravljajući "fijat stilom" na raskrsnici ulica Ratka Pavlovića Ćićka i Lole Ribara, na pešačkom prelazu naleteo na devojčice, koje su zadobile lakše povrede - navode.

Ministar Vulin je poručio, piše u saopštenju, da će se policija izboriti sa bahatom vožnjom i bahatim vozačima, kao što se bori protiv svih vidova i oblika kriminala.

Podsetimo, dve 13-godišnjakinje su juče kolima Hitne službe prevezene u prokupačku Opštu bolnicu i sada su u stabilnom stanju i nisu životno ugrožene.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kamenko

    07:34 // 3. 11. 2021.

    Ma kakve su to " lake" telesne povrede zadobijene naletanjem auta na decu ?!
    Ispada da im nije ništa, da ih je auto očešao i da imaju po koju ogrebotinu !!!

  • Dragan Petrovic

    07:29 // 3. 11. 2021.

    Ministar ce da hapsi za jedan dzoint,a za 4 tone kucni pritvor sa svim mogucim beneficijama uz room service...secam se malog slobinog koji je pravio karambole po Pozarevcu i ponekog udario i vezbao za cirkus secenje motornom testerom u pauzi nosenja gajbica...za kaznu je prognan u Moskvu gde zivi sirotinjski...tako ce i Koluvija da nestane nepaznjom nanogice...

  • Milanovic Jeliseveta

    05:49 // 3. 11. 2021.

    Pobogu Ivane ovde se radi o dečijim životima, ako xste ogorčeni na vlast to se rešava na drugom mestu, deca samo imaju po 13.godina, nzm. Jel ste roditelj pa bi ovaj događaj drugačije sagledali, ali hvala Bogu deca su dobro i kako sam pročitala okrivljeni je pronađen i uhapšen! Hvala na razumevanju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: