Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 19. 7. 2019.

| Hronika

Policija traži vozača koji je nepropisno parkirao službena kola ispred niške Skupštine

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
skoda
Policija ne zna ko je vozio "škodu", pa zasad nema ni kazne, u Direkciji tvrdili da je za volanom bio šef kontrole ovog javnog preduzeća; foto: čitalac

Kazna za nepropisno parkiranu službenu “škodu” Direkcije za javni prevoz Niša, koja je pre nedelju dana ostavljena na trotoaru ispred samog ulaza u nišku Skupštini, kako kažu u policiji, još nije stigla na adresu ovog javnog preduzeća. Razlog za to je, kažu, to što još nisu utvrdili ko je vozio. Međutim, u Direkciji su još pre nedelju dana tvrdili da je te večeri za volanom bio šef kontrole ovog javnog preduzeća.

Dan nakon pisanja Južnih vesti o tome da policija ćuti o tome šta je preduzela u noći 10. jula kada je intervenisala zbog “bahatog” parkiranja “škode oktavije” Direkcije, sada kažu da traže vozača.

10. jula policiji je prijavljeno da je “škoda oktavija” nepropisno parkirana ispred ulaza u Skupštinu grada Niša. Policija utvrđuje ko je vozio ovaj automobil, nakon čega će protiv te osobe biti preuzete odgovarajuće mere - navode u policiji.


U Direkciji odmah tvrdili da znaju ko je vozio

funkcioneri U vreme dok je automobil bio parkiran ispred samog ulaza u Skupštinu, funkcioneri Direkcije i SNS-a su proslavljali rođendan svom kolegi u obližnjoj kafani; printskrin Facebook/Zvezdan M. MilovanovićIako policija ni nakon desetak dana ne zna ko je te noći upravljao službenim kolima, portparol Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković je novinarima samo dan nakon spornog parkiranja rekao da se radi o šefu kontrole ovog javnog preduzeća.

Stanković je tada rekao da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak, nakon što policija dostavi kaznu.

Podsetimo, u noći 10. jula, naočigled revoltiranih građana službena "škoda" direkcije bila je parkirana na trotoaru, ispred samog ulaza u gradsku Skupštinu. U to vreme, na stotinak metara odatle, u obližnjoj kafani funkcioneri ovog javnog preduzeća, ali i SNS funkcioneri proslavljali su rođendan svom kolegi.

Ipak, u Direkciji tvrde da parkiranje nema veze sa proslavom, već da je kola vozio šef kontrole.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Karakusevic

    16:24 // 25. 7. 2019.

    A kazna na licu mesta,a pauk...Toga nema za službena vozila (pogotovo ako su u sprezi sa SNS-om)!
    Po zakonu 15min nakon što je vozilo nepropisno parkirano ide kazna (doduše ja sam je dobio nakon 5 min),a tačno 17min kasnije pauk me odnese u rekordnom vremenu od 6 min. (slike i snimak postoje,ali se čeka do 6 meseci).
    p.s.A SNS bekrija slavi rođendan (EEEEEJJJ BRE)!!!

  • Dragan Nesic

    15:32 // 21. 7. 2019.

    Не желе га пронаћи!
    Толико о МУП-у и осталим!

  • Mile

    01:08 // 21. 7. 2019.

    Zatrazite snimke kamera sa zgrade Skupstine grada ispred cijeg ulaza je bilo parkirano vozilo i sve ce biti jasno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: