Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 11. 7. 2018.

Policija u Pirotu kažnjavala one koji su pričali telefonom dok su prelazili ulicu

Pešaci dodatno kontrolisani u Pirotu Pešaci dodatno kontrolisani u Pirotu; foto: A.K.

Tokom kontrole pešaka koja je trajala od 4. do 7. jula, kako su saopštili iz Policijske uprave Pirot, sobraćajna policija je sankcionisala 76 građana koji su kršili propise.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • građanin

    16:53 // 11. 7. 2018.

    jedan plus za policiju. Sve koji telefoniraju na pešačkom. dok voze biciklo,auto treba kazniti. juče je jedan kuca nešto u mobilni i vozi!!

    • bonki

      19:18 // 11. 7. 2018.

      Druze, pismenost ti je na nivou.

    • ed

      22:03 // 11. 7. 2018.

      sta kuca u mobilni? exeri neki?

  • slavko

    17:00 // 11. 7. 2018.

    Bravo za Pirotsku policiju,nisu mogli bolje.Stvarno su se namucili i reskirali da kazne sve te kriminalce sto pricaju telefonima:(((

  • biznismen Aki

    22:14 // 11. 7. 2018.

    Bilo je krajnje vreme da nas poštene biznismene policija zaštiti od bahatih pešaka. To se toliko osililo u zadnje vreme da se od njih nije moglo bezbedno izaći na ulicu. Puna podrška pirotskoj policiji u borbi protiv organizovane bahatosti pešaka, najvećeg problema po našu bezbednost!

  • Sima

    21:06 // 11. 7. 2018.

    Ovo je trebalo snimati. Takvu nepripremljenost policijskih patrola, nesnalaženje pri vršenju kontrole i selektivno kažnjavanje građana od strane policije nije viđeno u Pirotu.

    • Luka

      07:00 // 12. 7. 2018.

      Bitno je da je sprovedena neka akcija radi akcije ali na način koji nema pozitivan efekat na bezbednost. Koliko je kažnjeno pripadnika MUP koji procentualno čine najviše prekršaja kao pešaci? Od toga sve počinje. Lako je izaću na ulicu i kažnjavati narod po normi i po principu - tebe hoću - tebe neću. Izuzetno loša amaterska predstava policije uz veliko nezadovoljstvo građana.

  • Sima

    19:40 // 11. 7. 2018.

    Jel se to neko zeza? navedite mi jedan primer gde se nekome nesto desilo zato sto je prelazio ulicu i pricao telefonom. Bolje te policajce pustite da odmore pa ih saljite u trecu smenu kad su pijane budale na ulici.

  • Desko

    10:20 // 12. 7. 2018.

    Ovo je najviše ličilo na vežbu " kako srozati sopstveni ugled a napuniti budžet". Ljude love kao na safariju, ko zaostane ili naleti biva kažnjen, ko pobegne nikom ništa.

  • ***

    09:15 // 12. 7. 2018.

    Kad ce ta akcija u Nisu,pa da mog muza kazne sto prelazi ulicu van pesackog,koji je udaljen 20 metara?To uradi bar deset puta dnevno.

  • Baki

    19:05 // 11. 7. 2018.

    A i Vi sa niškim tablicama, kada dodjete u Pirot bićete obavezno kažnjeni.

    • kiki

      11:00 // 12. 7. 2018.

      Naravno, jer je nacelnik PU Pirot iz Nisa, Z. Bogdanovic, koji da je vredeo ostao bi u Nisu. Ovako, ovde jedan ,, strucnjak" manje u Nisu, a vi se u Pirotu drzite, dok ga ne najure u penziju.

  • 999

    09:11 // 12. 7. 2018.

    Smemo li papuce da obujemo kad prelazimo ulicu? Kaznjavajte nepropisno parkirane i one koji voze kroz crveno,koji jure kroz grad,koji za volnom telefoniraju.

  • penzioner MARK

    12:57 // 17. 7. 2018.

    А шта је ту проблем? Полиција у Пироту ради свој посао и што је најважније по закону! Законом је прописано да се током вожње и прелажења пешачког прелаза телефон НЕ КОРИСТИ.
    Када би полиција нарочито комунална у Нишу радила свој посао градска каса не би била без пара, град би био уређенији и чистији људи дисциплинованији и одговорнији!

    • ucitelj

      10:58 // 19. 7. 2018.

      Najpunija gradska i svaka druga kasa bi bila kada bi ukinuli komunalnu i ostale druge beskorisne milicije

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: