Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 28. 4. 2017.

| Hronika

Policija već mesec dana traga za automobilom iz kog je sniman novinar Južnih vesti

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Automobil iz kog je sniman Blagojević
Automobil iz kog je sniman Blagojević

Nakon što je krajem marta novinar Južnih vesti Predrag Blagojević prijavio policiji da ga je nepoznata osoba iz automobila snimala video-kamerom, Osnovno tužilaštvo je saopštilo da automobil sa prijavljenim registracijama ne postoji, ali da će potraga za njim biti nastavljena na osnovu izgleda auta.

Policija još nije uspela da pronađe automobil iz kog je, još uvek nepoznata osoba, 21. marta uveče snimala Blagojevića.

Punih mesec dana je Policijskoj upravi u Nišu bilo potrebno da utvrdi da automobil sa registracijama "NI 094 ŽČ" ne postoji i da o tome obavesti Tužilaštvo.

U Osnovnom tužilaštvu kažu da su već sutradan naložili policiji da istragu nastavi i proširi na osnovu izgleda automobila.

U zahtevu (upućenom Policijskoj upravi) je posebno navedeno da  je potrebno da se u bazi provere vozila po početnim brojevima 094 i tipu vozila, u konkretnom slučaju vozilu marke „Golf 5“, a s obzirom da je Predrag Blagojević u svom iskazu naveo da je fotografisao navedeno vozilo, te da se izvrši provera registarskih oznaka i prema fotografiji, sve u cilju utvrđivanja identiteta vozača putničkog motornog vozila marke „Golf 5“ - piše u sapštenju Tužilaštva.

Iz Tužilaštva je saopšteno i da je policiji dat nalog da se, nakon što bude identifikovan, vozač automobila sasluša, da mu se oduzmu snimci, te da se utvrdi zbog čega je uopšte i snimao.

Nakon okončanja istrage, kažu u Tužilaštvu, biće zaključeno da li je počinio neko od "krivičnih dela koja se gone po službenoj dužnosti".

Podsetimo, glavni i odgovorni urednik Južnih vesti Predrag Blagojević je prijavio policiji da ga je nepoznata osoba 21. marta uveče iz parkiranog automobila "Golf 5" u centru grada, ispred zgrade Suda, snimala video-kamerom, a da je, kada je on prišao automobilu, vozač naglo prekinuo snimanje, dao gas i otišao.

Blagojević je policiji predao i podatke o registarskim oznakama, kao i fotografije spornog automobila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    06:21 // 29. 4. 2017.

    Za pametnog dosta!Mozda treba iznajmiti inspektora Kluzoa,da resi slucaj?

  • Niška savamala

    16:33 // 28. 4. 2017.

    Ako neće policija onda bi mogla komunalna policija da reaguje, ovde je prekršena odluka o komunalnom redu zaprečavanje pešačke komunikacije (trotoara) neregistrovanog vozila jer su registracije lažne! Elemenata ima samo niko neće da radi. Ovo je niška Savamala!!!

  • slavko

    16:11 // 28. 4. 2017.

    Šatro tragaju...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: