Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:29, 24. 1. 2014.

| Hronika

Policijska akcija u Nišu

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
Privođenje

Pripadnici niške policije od jutros sprovode akciju na suzbijanju narkomanije i opšteg kriminaliteta.

Kako je Južnim vestima potvrđeno u Policijskoj upravi, aktivnosti se sprovode na 50-ak lokacija u Nišu, dok je navedeno da je posebna pažnja posvećena Aleksincu.

- U pitanju je opsežna policijska akcija usmerena ka suzbijanju svih vidova kriminaliteta - kratko je saopšteno iz policije.

U pisanom saopštenju dostavljenom medijima navodi se da su pronađeni i oduzeti razni narkotici, oružje, jedno vozilo i da je 15 osoba dovedeno do Policijske uprave u Nišu i da je u toku saslušanje.

Iz policije podsećaju da je u prethodne dve akcije pretreseno 170 objekta, a da je oduzeto oko 40 kilograma narkotika. Otkrivene su 3 laboratorije za proizvodnju narkotika.

Oduzeto je i nekoliko pištolja i jedna puška, kao i velika količina municije raznog kalibra.

- U akcijama je privedena ukupno 41 osoba, a zadržano 27 osoba i u radu sa njima rešeno preko 30 krivičnih dela - navode u policiji.

Vredi pomenuti da se u saopštenju navodi da je u sklopu današnje akcije uhapšeno troje blagajnika Medicine rada, koji su osumnjičeni za krađu skoro 10 miliona dinara od participacije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ZAINTERESOVAN

    21:04 // 25. 1. 2014.

    Vest koju je PU Nis objavila, odniosi se uglavnom na ranije akcije tokom 2013 godine. Oko ove koliko mi se cini, nise se bas proslavili. Samo reklama pred najavljene izbore, nista vise.

  • Rojters

    19:44 // 25. 1. 2014.

    Pretresli 170 objekata, privedeno 15 osoba a zaplenjeno SAMO 40 kilograma narkotika????? Koliko ste samo uzeli pitam se...

  • muharem

    13:30 // 25. 1. 2014.

    Zasto ova vest je preneta na svim tv i internet
    stranicama,a samo par sati kasnije je "sklonjena"?Da li i dalje stitimo "tatine" sinove kao u slucaju S.S. koji je u svojoj vikendici imao "plantazu"?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: