Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 20. 9. 2018.

| Hronika

Policijski auto udario devojčicu na pešačkom prelazu u Panteleju

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
policijski auto
Saobraćajna nezgoda se dogodila nedaleko od Osnovne škole Stefan Nemanja; foto: čitalac

Desetogodišnja devojčica povređena je kada je na nju dok je prelazila ulicu Kosovske devojke u niškom naselju Pantelej naleteo službeni policijski automobil. U Kliničkom centru kažu da devojčica nije životno ugrožena.

Saobraćajna nezgoda, kažu u Hitnoj pomoći, dogodila se oko 13:10, a devojčica je prebačena u Klinički centar. U ovoj zdravstvenoj ustanovi, kažu da devojčica nije životno ugrožena.

Dete primljeno u Urgentni centar, ima kontuzije poglavine, ali nema ničeg alarmantnog,tako da će nakon urađenog pregleda od strane neurohirurga sada biti poslata na Kliniku za dečiju hirurgiju, jer se zali na bolove u karlici. Nije životno ugrožena,dalja dijagnostika i opservacija u toku - navode u Kliničkom centru.

Osoba koja se našla tamo u trenutku nezgode kaže da je policijski auto udario u devojčicu koja je krenula u školu.

Policijski automobil udario devojčicu od desetak godina na pešačkom prelazu u Kosovke devojke, na 10 m od policijske stanice. Dete krenulo u školu. Odvezena ambulantnim kolima u svesnom stanju - navodi očevidac.

Da je devojčicu udario policijski automobil potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Niš iz koje navode da je uviđaj u toku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ucitelj

    02:16 // 26. 9. 2018.

    Treba ga kazniti za primer maksimalnom kaznom zatvora propisanom zakonom, uopste za policiju bih uveo trostruko vece kazne za bilo koje prekrsajno ili krivicno delo, oni trebaju da daju primer ostalim gradjanima a ne da budu prvi u bahatosti

  • Budimo realni

    09:06 // 21. 9. 2018.

    Niste realni. Osudjujemo, a niko od nas ne zna sta se tacno dogodilo, ali bitno da osudimo vozace. Ja sam vozac, a i pesak. Za mnogo nesrece nisu krivi vozaci, koliko god pazili jedostavno se svakom moze desiti. Mnogo veci problem su BAHATI pesaci. Ne kazem u ovom slucaju jer je devojcica, ali opstu kulturu nemamo. Svi smo mi ucesnici u saobracaju, i prvo pesake treba nauciti da postuju zakon.

    • Wumbo

      12:40 // 21. 9. 2018.

      Ne paze mozda deca ali ako treba dete od 10 godina da ucis da postuje zakon, sta treba da uradis nekom iskusnom vozacu koji je udario dete na PESACKOM prelazu odmah pored SKOLE, pri tome i policajcu koji treba prvi da postuje zakone pa tek onda ih sprovodi?

  • Milos

    08:25 // 21. 9. 2018.

    Zato ja sutta putujem za Nemacku gde pocinjem novi zivot I posao daleko od ovog divljeg zapada, nema se vise zivaca za ovo bahacece. Srbija, broj stanovnika 7.000.000 -1.

    • daca

      18:50 // 21. 9. 2018.

      Zaista ne razumem potrebu svih vas koji odlazite da to objavite na nekom forumu, kao da je to nekoga briga? Evo u tvom slucaju imam samo za tebe poruku: putuj igumane….

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: