Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 29. 4. 2013.

| Hronika

Poslanik hteo da bije načelnika policije

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
dragan-nikolic-sns-vranje.jpg
Dragan Nikolić, arhivska fotografija

Vranjska policija saopštila je da je narodni poslanik SNS Dragan Nikolić, sa haube automobila psovao i vređao policajce i načelnika vranjske Policijske uprave Slađana Velinovića, a zatim pokušao i fizički da ga napadne.

U pisanom saopštenju dostavljenom medijima potvrđeno je pisanje Južnih vesti o incidentu koji se dogodio sinoć, 45 minuta nakon ponoći.

Kako je navedeno, Nikolić je sa grupom pristalica, u koloni od 10ak vozila, noseći zastave stranke, zaustavio kolonu ispred Policijske uprave u Vranju.

- Popeo se na haubu jednog automobila koje se nalazilo u koloni, odakle je uputio niz psovki i pogrdnih reči policijskim službenicima interventne patrole i policijskom službeniku koji radi na obezbeđenju objekta. Takođe, D. N. je vređao i  načelnika Policijske uprave, koji u to vreme nije bio u zgradi - piše u saopštenju.

Nakon toga, kažu, kolona vozila je nastavila kretanje po gradu uz neprekidno trubljenjem automobila.

- Na raskrsnici ulica Partizanske i Ive Lole Ribara, narodni poslanik D. N. je izašao iz vozila gde je, vređajući i sve vreme preteći, pokušao da fizički napadne načelnika Policijske uprave u Vranju, koji se nalazio na trotoaru ispred zgrade Radio televizije Vranje. Napad su sprečili prisutni članovi stranke čiji je D. N. poslanik - piše u saopštenju.

Iz Policijske uprave je dodato da je Nikolić zatim ušao u automobil, a potom brzo izašao i ponovio pretnje i niz pogrdnih reči na račun načelnika policije.

Posebno je naglašeno da tom događaju "nisu prethodili postupci i radnje zaposlenih u Policijskoj upravi u Vranju".

- O incidentu će biti obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Vranju - piše u saopštenju.

Podsetimo, kako su Južne vesti ranije danas objavile, do incidenta je došlo nakon objavljivanja prvih rezultata izbora za savete mesnih zajednica u Vranju, kada je grupa partijski aktivista i simpatizera otpočela sa slavljem, vozeći automobile kroz grad.

Nikolić je danas odbio da komentariše incident, ali je rekao da se otvoreno stavila na stranu jedne stranke i ometala aktiviste naprednjaka u izbornim radnjama.

- Neću da komentarišem ništa, ali jedan deo policije je na sve načine ometao naše aktiviste. Naravno ne svi, jer tamo ima i poštenih ljudi. Jedan inspektor je čak cepao plakate na kojima je Aleksandar Vučić - rekao je Dragan Nikolić za Južne vesti.

Prema preliminarnim rezultatima izbora za mesne zajednice, pobedila je koalicija SPS-JS-PUPS-SDP.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • d

    11:06 // 3. 5. 2013.

    Ponasanje je u skladu sa profilom licnosti prosecnog clana SRS odnosno SNS

  • Slađan Stošić

    21:47 // 30. 4. 2013.

    Gospodine Nikoliću, čestitam Vam! Vi ste moj heroj!!! Pitam se, pitam?! Da li ovaj narod shvata da SPS-politika Slobe Tiranina želi da napravi policijsku državu??? Nikolić=gospodin, Velinović=zlo... Neka vreme bude svedok.

    • Depot Peric

      21:08 // 1. 5. 2013.

      Koji bre gospodin pa on nema ni trunku kulture i postenja,o cemu mi pises. On je najobicniji preletac koji ide samo radi svojih interesa,promenio je 7 stranke i jos toliko ce za par godina. Kako vtr duva tako se i on okrece

  • TRIOR

    09:11 // 30. 4. 2013.

    U muriji jos nije doslo do reforme i restauracije?Sav kriminal je tamo.

    • Marko

      11:43 // 30. 4. 2013.

      Hoćeš da kažeš kako naprednjaci još u policiju nisu doveli svoje stručne tapetare, estradne menadžere i roštilj-majstore?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: