Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 23. 1. 2021.

Posle udesa u Duvaništu ispitani svedoci, istraga se nastavlja

saobracajka Jedan pešak stradao na licu mesta; foto: JV

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu radi na slučaju koji je izazvao burnu reakciju Nišlija. Posle udesa u Duvaništu, saslušanja i određivanja pritvora vozaču “audija” koji je usmrtio 12-godišnje dete i 48-godišnjeg muškarca, saslušani su i drugi svedoci. A nastavlja se istraga veštačenjima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zika

    09:47 // 23. 1. 2021.

    Profesionalnost saobraćajaca u Nišu je mnogo daleko pozadi u odnosu na kolege u BGD. I kada nekog zaustave u gradu Nišu, ne rade posao kako je po zakonu. NE UMEJU ili NEĆE da ga rade. Uvek prvo pitaju ko ti je tatko, ko ti je teča... Idite u BGD na obuku, da naučite kako se radi posao za koji primate platu. Tamo te ne pita ništa što ne treba, ne mlate sa rukama i ne raspravljaju se sa vozačima.

  • Pera

    09:41 // 23. 1. 2021.

    Saobraćajna policija opet ne radi profesionalno svoj posao za šta primaju platu!. Oni NE jure i ne kažnjavaju bahate vozače i motore po gradu, ne kažnjavaju kaonjske zaprege po gradu i veoma retko kažnjavaju ove bahate sa 4 migavca. Gledam sa strane kada zaustave nekoga, raspravljaju se sa vozačem, mlate rukama,... umesto da profesionalno odrede posao kada su već zaustavili vozilo.

    • Jasar

      19:25 // 23. 1. 2021.

      Pero nemas kola verovatno pa tako govoris radeli su i oni pre ali nemaju GPS pratnju na vozilu koje divlja pa da sanjaju ko je gde a grad je pun u civilu radari itd...

  • Mara

    13:10 // 23. 1. 2021.

    Sad ce da razvlače pitu.To treba rešiti kratko i jasno.Dok sve naši stručnjaci ispitaju to ima da traje celu deceniju

  • Dobrila (Medijana)

    11:34 // 23. 1. 2021.

    Strašna tragedija će biti zaboravljena, ako protesti ne dovedu do smene nesposobne gradske vlasti.

    • Milan

      13:01 // 23. 1. 2021.

      Zasto uporno mesate politiku sa ovom nesrecom? Samo idete na ruku vucicu sa ovim spinovanjem hocemo pravdu i promenu zakona ali hocemo i promenu vlasti. Imali smo izbore pre 6 meseca, da smo hteli mogli smo da menjamo nesto. I da promenimo vlast, ovi g17 i bivsi dos bezkicmenjaci iz sns bi odma preleteli u novu stranku i isto bi nam bilo

  • Ahm

    10:57 // 23. 1. 2021.

    Da podsetim policiju da izađe na ulicu i zaradi platu.Sa lepim vremenom,od jutros urlanje motora po Bulevaru Nemanjica...

  • Naissus

    18:32 // 23. 1. 2021.

    Meni stvarno nije jasno sta se ispituje?? Kakvi dokazi bre, aman!!??

    Jel' ima dva lesa? Ima
    Jel' vozilo vozio 19-god. sa TRAJNOM dozvolom? Vozio (samo zbog tog propusta treba da ga cepnu, a gde je sve ostalo)
    Jel' vozio 180 na mestu na kome je ogranicenje 50? Jeste, vozio je

    Sta bre jos ima da se ispituje??? Kakvi tehnicki pregledi, kakvi bakraci????

  • ZoRaN

    15:13 // 23. 1. 2021.

    Bolje da načelnik Virijević izadje i vudi šta mu službenici svakodnevno rade u radno vreme u restoranima Svrljižanka, Tri cveta i Extra Lion MD. U svako doba dana ispred tih objekata je bar po jedno policijsko vozilo!

    • Stevan

      20:00 // 23. 1. 2021.

      I javno se hvale kako uveče čak mogu i da odspavaju, a kada popiju slobodno mogu da voze, jer ih kolege pustaju. Čuo sam od dečka koji još nije završio pripravnički, a naučio ga je stariji kolega. Uvesti rigoroznu kontrolu zaposlenih.

  • Filozof

    15:38 // 23. 1. 2021.

    Istraga je u toku... Ceka se izvestaj sa vanrednog tehnickog pregleda a dok nestigne izvestaj u kome stoji da je automobil sam nekontrolisano ubrzao, blokirao upravljacki sistem, a elektronika iskljucila kocioni sistem, bice utvrdjen niz propusta pocev od radnika u fabrici automobila, preko prodavca, radnika na benzinskoj pumpi do sefa smena Zimske sluzbe koji nije izdao nalog za posipanje soli...

  • Robin Hud

    10:40 // 24. 1. 2021.

    Obicno je najmerodavniji policijski zapisnik sa uvidjaja pa je verovatno zato i dolazio 2x ministar Volin. Nadam se da taj zapisnik imaju porodice nastradalih

  • Шта би са сапутницима?

    10:56 // 23. 1. 2021.

    Ко су били сапутници у возилу,они могу да сведоче о брзини возила и психичком стању возача.

  • Miloš Milovanović

    14:32 // 25. 1. 2021.

    A to što je momak koji je pobio dečaka i čoveka, supruga,oca dvoje dece još uvek se rešava a polako počinje da se ćuti.. On je sin nekog glavešine u Bg u u 29 novembru Beogradskom najstrožijem supu. Zato će proći ko Željkov sin, Mitrovićev sa nanogicom od godinu dana osude. A da je bio sin nekog običnog građanina već bi ležao 20 godina..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: