Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:56, 24. 6. 2019.

Potraga završena - priveden osumnjičeni za ubadanje na Keju zbog majice sa antifašističkom porukom

Uhapšeni Beograđani Jednom prijava za nanošenje teških telesnih povreda, ostalima zbog učestvovanja u tuči; Ilustracija; foto: flickr.com/Keith Allison

Tri dana od događaja koji je uzburkao nišku javnost, a u kome je 25-godišnjak zadobio dva uboda nožem u leđa zbog, kako je sam rekao, nošenja majice sa antifašističkim natpisom, policija je privela 33-godišnjaka zbog sumnje da ga je izbo. Sem njega, navode u policiji, krivične prijave zbog učestvovanja u tuči dobiće još četvorica, starosti od 21 do 25 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko

    16:33 // 24. 6. 2019.

    Ne samo da su udarili njih petorica na dvojicu i ne samo da su (iako brojčano nadmoćniji) potegli nož, nego je krvnik osam godina stariji od svoje žrtve. Veliki je junak taj protivnik antifašizma zvani N.R.

    • Mile Travar

      18:25 // 24. 6. 2019.

      Sa velikom sigurnošću mogu da kažem da znam ko je počinioc (po inicijalima). Više puta je slična zlodela počinio (i meni lično) i nikada nije osuđen.

    • qgo

      19:10 // 24. 6. 2019.

      MAloletnik se buni zbog kradje testova za maturu i odmah u novinama ime i prezime. Ovaj bode nozem a u novinama samo inicijali. Zasto?

  • Super

    16:38 // 24. 6. 2019.

    Teške telesne povrede umesto pokušaja ubistva!?Taman sam se plašio šta me može snađe ako nosim nož(mislim na policiju i pravosuđe) sad ću si ga nosim!

  • Milos

    17:32 // 24. 6. 2019.

    Licemerju nikada kraja! Policija je u ovom slucaju je direktan saucesnik, jer ovo delo pokusava da kvalifikuje kao nanosenje teskih telesnih povreda! Ovoga treba osuditi za primer na maksimalnu kaznu, bez pomilovanja za pokusaj ubistva iz mrznje! Srbi nikada nisu bili fašisti, ostali smo bez trecine populacije boreci se protiv fasizma. Vlast opet izdaje narodne kao devedesetih! Smrt fašizmu!

  • vlada

    17:41 // 24. 6. 2019.

    Autentični Srpski junak. Umesto da je sa ženom i decom kod kuće u sitne sate, on sa bandom teroriše omladinu. Klasični siledžija koji se skriva iza nacionalizma i zloupotrebljava patriotizam.

  • Nikola

    18:17 // 24. 6. 2019.

    Makljali se medjusobno i neko uzeo ćutek, a neko dobio ubodne rane...mladost propada u Nišu

  • Kroket

    18:25 // 24. 6. 2019.

    Grad je to ali opet picis dalje nego li za sitnicu u palanci. Tamo si zavrsio karijeru nizasta. Nije da je neki ali opet treci po velicini. Malo li je. Urbano, urbano , pa idemo dalje. Taj koji je potegao noz opet ce da bude covek. Kako to gordo zvuci.

  • АЛО БРЕ

    19:42 // 24. 6. 2019.

    Има ли Срба негде, знате ли колико је наших предака страдало јер смо се борили против фашизма, и данас неко коље нашу омладину бранећи тај фашизам.

  • jasar

    20:03 // 24. 6. 2019.

    osuditi tog nitkova na maksimalnu kaznu,za primer ,neka ide malo u logor na edukaciju ,da vidi koliko su nam zla naneli,uzaj fuuuuuuj gade mi se takvi

  • xyz

    20:05 // 24. 6. 2019.

    Ovo je pokusaj ubistva, kakve telesne povrede.. Jos ih je izazvao mladi (verovatno celavi) nacista, Srbin (oksimoron)..
    Sad u Presevo ili u Bujanovac u zatvor ako ima..

  • jasar

    20:06 // 24. 6. 2019.

    treba medijski isprariti sve ovo,traziti maksimalne kazne,taj momak je mogo biti ubijen isto kao i Vuk,gde je sada narod da trazi pravdu?????

    • jasar

      21:37 // 25. 6. 2019.

      ovi dislajkovi ,zelim da vam prijatelj provede u zatvoru, duuuugo dugo ...

  • Dragan R

    20:53 // 24. 6. 2019.

    Hoće li neko napokon da kaže šta je pisalo na toj majici? Naravno, potezanje noža na bilo koga je teški kriminal i niko normalan to ne može ničim da pravda, ali nemojte više da nam solite pamet. Kažite šta je pisalo na majici a mi ćemo sami da procenimo da li je to atifašistička poruka ili možda nešto drugo.

    • kole

      04:08 // 25. 6. 2019.

      otvori Telegraf

    • Igor

      10:31 // 25. 6. 2019.

      Pisalo je "antifascista".Da li je dovoljno antifašistička za tebe? Da je pisalo i fašista i to nije razlog da bude izboden, već procesuiran po zakonima ove "države".

  • goodyone

    17:23 // 25. 6. 2019.

    Dokle više krijete imena iza inicijala dajte da znamo ko su ti fašistički idioti iz našeg komšiluka ili su opet u pitanju tatina i mamina deca

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: