Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 21. 1. 2013.

| Hronika

Pregazio pešaka, pa pobegao

Autor:S.J.Izvor:Južne vesti
policija.jpg
ilustracija

Sedamdesetjednogodišnja državljanka Bugarske Angelika D. teško je povređena oko ponoći kada je na pešačkom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića kod Železničke stanice udario automobil.

Vozač “Dačie” Novica J. (44) iz Niša pobegao je nakon nezgode, tako da je osumnjičen za "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi".

Policija je saopštila da se Novica J. od danas nalazi u policiji, na zadržavanju od 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji.

Povređena bugarska državljanka, zbog tešnih telesnih povreda, smeštena je u niški Klinički centar i još je na intenzivnoj nezi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zextra

    19:46 // 24. 1. 2013.

    Za Mocu i Bobana ne letite mnogo visoko i kazite sta ste vi obicni taksisti a ne znate sta donosi dan a sta noc!!!!To svakom moze da se desi i sta posle!!!!!!GLEDAJTE VAS PRLJAV VES A NE SUDITE O TUDJEM IMA KO TO RADI

  • Dragan Karic

    19:19 // 22. 1. 2013.

    @taxista
    Gospdine lektore, privremeno zapošljeni na mestu taksi vozača, zadovoljstvo mi je odgovorito na vaš komentar.
    Sigurno da postoje normalni ljudi, primorani da zarađuju za hleb taksirajući. Ali, gotovo sam siguran da je većina kao iz mog prvog komentara.
    Što se tiče vaše opaske da imam problema sa pravopisom, voleo bih da me prosvetlite i objasnite sledeće:

    Da li slovo X postoji u srpskoj azbuci?
    Da li se iza znakova interpunkcije (zapeta, tačka) stavlja razmak ili ne?
    Da li je antonim (reč suprotnog značenja) imenice manjina - "množina" ili većina?
    Šta simbolizuju hijeroglifi "?!?!?!" na kraju svake vaše rečenice?
    Greške prilikom kucanja mogu da tolerišem, jer vam se verovatno tresu ruke od celodnevne vožnje.

    Na kraju, broj negativnih ocena na vaš komentar govori više od hiljadu reči.


    Srdačan pozdrav,

    Dragan Karić

    • nemam veze sa taxi

      22:17 // 21. 8. 2013.

      A i ti ga brate pretera.Mnogo pametujes i sve u isti kos trpas,a nije bas tako!

  • Taxista

    12:08 // 22. 1. 2013.

    Gospodine Dragane vidim da ste visoko obrazovana osoba koja ima malih problema sa pravopisom to je prva stvar koju sam hteo da vam kažem!?!?
    A druga stvar je otkud vama prava da ponižavate lude koji taxiraju,ma bolje rečeno bilo koja kao osobu ili bilo koju profesiju!?!?
    Da među taxistima ima i takvih osoba kako ste ih opisali ima ali u manjini a ne množini kako ste napisali!?!?
    A o tome koliko su taxisti dobri ili loši vozaći ne želim da komentarišem jer ima i jednih i drugih,po mom mišljenju veći je procenat dobrih i iskusnih vozača!?!?

    • Перица Мали

      14:07 // 22. 1. 2013.

      @taxista
      Госн таксисто, тахи служба треба да буде огледало града, као свуда у нормалном свету.Какав нам је град такви су нам и тахисти. Слажем се да нису сви олош, далеко од тога, има ту јако финих и преквалификованих људи који зарађују цркавицу да преживе. Али оно што се може видети а да не спомињем оно што се може чути од тахиста је најблаже речено благи ужас. Дивљаке нећу да спомињем, њима би требало да се баве надлежне службе града. Али тахисти са таблом неког од удружења и бројем су проблем удружења тахиста града. Неко паметан из споменутог удружења треба да формира комисију за спровођење етике тахиста, нормално прекршиоцима одузимати лиценцу а исто тако и давати лиценцу и ето пара и ѕа удружење а и да се уведе ред.Сами тахисти најбоље могу то да ураде, они се знају међусобно и знају ко је олош коме треба одузети дозволу за рад.
      Скоро сам на једном комбију бг табли, није битна фирма видео овако нешто:,,Ако вам ово возило у саобраћају прави проблеме позовите на телефон.....,,

    • Savesna gradjanka

      22:10 // 22. 1. 2013.

      Gospodine Taxisto, ne vidim da u tekstu gospodina Dragana ima pravopisnih gresaka, ali u Vasem ih ima poprilicno, meni to nije vazno, a pomenula sam zato sto Vama jeste.
      Bez ikakvog ponizavanja LJUDI KOJI TAXIRAJU, apsolutno se slazem sa stavom pomenutog gospodina da su vozaci u taksi sluzbama bahati, nevaspitani, uglavnom ne postuju saobracajne propise, ne postuju druge vozace a i prema korisnicima taksi usluga se skoro isto ponasaju. Vecina. Postoji i mali, neprimetan broj Vasih kolega koji se pristojno ponasaju. Mozda ste Vi jedan od njih i bravo ako jeste, ali Vi ste onda izuzetak, a znate kako se kaze...
      Licno imam predrasude prema vozacima taksija, a samo zbog toga su mi ih vase kolege nametnule. Kad vidim bahatost u saobracaju, pogledam u oznaku na vozilu i kazem sebi: "Pa... taksista". Za to ste krivi vi, a ne mi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: