Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 9. 5. 2022.

Povređen dečak koga je udario automobil u Knjaževačkoj ulici u Nišu

knjazevacka Dete udario automobil; foto/ilustracija: Tamara Todorović

Jutros oko 8 sati povređen je 15-dečak kada je na njega u Knjaževačkoj ulici naleteo automobil marke “sitroen” kojim je upravljala 45-godišnja žena. Dečak je zbog obaveznog posmatranja zadržan na poluintenzivnoj nezi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Vojkan nikolic

    17:43 // 9. 5. 2022.

    Opravdanje njeno zašto je do toga došlo je što je kombi bio parkiran tik ispred pešačkog prelaza....E to nije opravdanje, ako nemaš preglednost stani

    • Jasar

      19:40 // 9. 5. 2022.

      Pa realno nije opravdanje ali malo i ima smisla ne branim da se razumemo ali parkiran kombi plus nepaznja pesaka plus vozaca i to je to...

    • Mitar

      20:58 // 9. 5. 2022.

      "nepažnja pesaka" na pesackom u gradu. Boze, nemoj se smilovati ovom narodu.

    • vasa vasic

      22:48 // 9. 5. 2022.

      mitre pa sta mislis ako si na pesackom da si uhvatio boga za onu stvar.....pa pesaci su nemoguci kad vide pesacki zure da oh udari auto tugaaaaa

  • Naissus

    13:34 // 10. 5. 2022.

    Ja mislim da pesaci treba da procitaju ZOBS pre nego sto izadju na ulicu. Pesak NEMA PRVENSTVO PROLAZA na pesackom prelazu. Duzan je da stane, da se uveri da nema vozila u blizini pa da tek onda predje ulicu. Jedina mesta na kojima pesaci imaju prvenstrvo prolaza su pesacka zona i pesacko ostrvo. Nisam to ja pisao, Zakonom je tako odredjeno. Decaku brz oporavak, ostalim pesacima pamet u glavu!

    • zobs

      14:01 // 10. 5. 2022.

      I ti bi trebao da procitas ZOBS ako nisi kada si polagao. Vozac je duzan da postuje saobracajne znakove i da prilagodi brzinu uslovima na putu. Na vecini pesackih prelaza u blizini skola, kruznih tokova dozvoljena brzina je 30km/h. Postuj ogranicenja i nema problema. Inace pesacki prelaz se zove pesacki prelaz jer je tu pesak glavni, barem u civilizovanim zemljama.

  • Andrea

    08:55 // 11. 5. 2022.

    Živim u ovom naselju. Svakog dana prodjem na tom pešačkom prelazu. Tvrdim da 90 posto vozača ne vodi računa tu. U smislu da u levoj traci vozilo stane da propusti pešaka,a i iz istog pravca u traci pored auto juri. Pa čekaj. Ovaj sto je stao u levoj nije stao tek tako nego propusta pešaka!!!!!

  • математичар

    06:46 // 11. 5. 2022.

    Књажевачкунтреба оградити оградом од два метра, жао ми је дечака али ту су пешаци саобраћајно некултурни до тога да је то невероватно

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: