Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:19, 6. 12. 2021.

| Hronika

Dva pešaka povređena u udesima u Knjaževačkoj ulici

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
policija nocna foto alekandar kostic
Dva pešaka povređena u Knjaževačkoj ulici; Ilustracija; foto: A.K.

Dvojica muškaraca povređena su u dve saobraćajne nezgode koje su se takoreći u isto vreme dogodile u Knjaževačkoj ulici u Nišu, na potezu od Durlanske pijace do raskrsnice sa Studeničkom, kažu u policiji.

64-godišnji muškarac povređen je u nezgodi kod Kineske robne kuće kada ga je oborio "ford", kojim je upravljala 40-godišnja žena.

On je sa povredama prebačen u Urgentni centar, policija je obavila uviđaj i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo - kažu u policiji.

Još jedna nezgoda dogodila se oko 19:30 u Knjaževačkoj ulici kod pijace, kada je 20-godišnji muškarac u "pežou" niških registracija oborio 38-godišnjeg muškarca.

Obe nezgode dogodile su se u blizini pešačkih prelaza, ali iz policije nemaju zvanične informacije da li su pešaci oboreni dok su prelazili preko zebre.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mrk

    14:48 // 7. 12. 2021.

    Pocev od mike antic ka slatku kucu sve penzionere redom bi kaznio posebno kod pijace koji ne fermaju 5 posto lete ko muve bez glave drugo pesacki prelaz ne sluzi da bez gledanja moze da se ide oslanjaju se na vozace vozaci na pesake uglavnom haos

    • Sale

      02:23 // 8. 12. 2021.

      BRAVO! I ja... Kod Bulevarske pijace matorko od sto godina uzjahao ogradu samo da predje gde je on zacrtao i gde ne treba. Zato mi ih uopste nije zao kad ih auto zakaci izvan pesackog prelaza jer su kao magarci tvrdoglavi i bezobrazni. Zao mi vozaca.
      Izvinjavam se magarcima.

  • Durlanac

    08:36 // 7. 12. 2021.

    Knjaževačka ulica je postala katastrofalna i za pešake i vozače. Vertikalna signalizacija užas, pešački prelazi se ne vide uopšte, kao da se obeležavaju vodenim bojama.

  • Sale

    02:30 // 7. 12. 2021.

    Najgori ucesnici u saobracaju u Srbiji (pesaci i vozaci) su ubedljivo Prokupcani, Vranjanci, Leskovcani, Pirocanci i Nislije. Posle dolaze Sremci. Kultura, bahatost i bezobrazluk u saobracaju za Ginisa.
    Strasno.

    • Naissus

      17:25 // 7. 12. 2021.

      Ma da, beogradjani su zlatni, narocito u kruznim tokovima. A to sto ne koce po bulevarima kod pesackih prelaza, to nema veze. Ipak su to beogradjani. Oni mogu da Zonu skole prosisaju pored radara sa 80. Njih policija ne zaustavlja. Zaustavi mene kad prekoracim brzinu za 3km

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: