Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 3. 5. 2021.

| Hronika

Povređeni muškarac iz saobraćajne nesreće kod Jug Bogdanovca životno ugrožen

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
klinicki centar Nis
61-godišnji muškarac životno ugrožen, navode iz Univerzitetskog kliničkog centra; foto: JV

61-godišnji muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Jug Bogdanovca, u teškom je opštem stanju i životno je ugrožen, potvrđuju iz Univerzitetskog kliničkog centra. Teške telesne povrede zadobila je i njegova žena, dok 19-godišnjakinja ima prelom ruke i ona je, tvrde, van životne opasnosti.

Pre dva dana je 27-godišnji muškarac stradao u saobraćajnoj nesreći kod Jug Bogdanovca, a u kolima pored njega je bila i 19-godišnjakinja koja je povređena i iz Kliničkog centra navode da je dijagnostika u toku.

Ona ima prelom ruke, ima krvne podlive na ruci i butini i pad u krvnoj slici, tako da se još uvek istražuje da li ti krvni podlivi zapravo stvaraju pad u krvnoj slici. Ona nije životno ugrožena i ona se nalazi u jedinici Intenzivne nege, ali nije životno ugrožena - kažu iz Univerzitetskog kliničkog centra.

U nesreći je povređen i bračni par, a 61-godišnji muškarac je, kako navode, u teškom opštem stanju i životno je ugrožen, dok 53-godišnja žena ima povredu glave i nalazi se u Univerzitetskom kliničkom centru.

U ovom momentu on se nlazi na mehaničkoj ventilaciji u intenzivnoj nezi je Klinike za anesteziju i i intenzvinu terapiju - dodaju iz UKC.

Podsetimo, pre dva dana je muškarca iz "ševroleta" policija pokušala da zaustavi u redovnoj kontroli saobraćaja, ali se on oglušio i nastavio da vozi. Za njim je usledila policijska potera na relaciji Bubanj - Železnička stanica - Novo Selo, da bi na kraju vozač "ševroleta" krenuo ka Merošini i kod Jug Bogdanovca je prešao u suprotnu traku i udario u drugo vozilo, tada je 27-godišnjak stradao na licu mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djole

    19:55 // 4. 5. 2021.

    Sta je, lecite frustracije negativnim komentatima o reakciji policije. Kako god bilo vi bi pisali uvek na isti nacin. Tako da imate zajebano ozbiljan problem sa centralom. Naravno da je trebalo da se juri i zaustavi. Pa makar i do granice. Niko normalan ne bezi od policije. Aj sad komentarisite i lecite se tako ako vam je lakse.

  • Aca

    14:59 // 3. 5. 2021.

    To su sve kadrovi nestručni, načelnici saobraćajne škole i fakulteta ove trotoarce i motordzije ne treba komentarisati, koji su dobili diplome a u glavama nemaju ništa!

  • Kutinska reka

    12:14 // 3. 5. 2021.

    Najbitnije je zapisati što više nevezanih pojaseva i bezbednost saobraćaja je u fullu !?

    • Robin Hud

      10:53 // 4. 5. 2021.

      Ne, prioritet je prva pomoc i svetlo preko dana i po suncu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: