Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:04, 26. 4. 2013.

| Hronika

Požar kod niškog buvljaka

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
pozar

Niški vatrogasci ugasili su u četvrtak uveče požar koji je izbio u pomoćnom objektu kuće na raskrsnici ulica Koste Abraševića i Daničićeve, blizu ambulante Mašinske industrije čime su spasili ceo red stambenih objekata.

Do požara većih razmera je moglo da dođe jer u tom nizu objekata su sve kuće "slepljene" komšijkim zidovima.

pozar

Prema rečima komšija, požar je izbio posle 22 sata, a u kući je bila ženska osoba koju su vatrogasci na vreme izveli tako da povređenih nije bilo. Na licu mesta vidi se zgarište sa nagorelim gredama.

- To je odjednom buknulo i stvorio se toliki dim da smo mogli svi da se pogušimo. U kući čiji je to objekat je bila ženska osoba koju su vatrogasci izveli. Niko ne zna odakle je baš tu izbio požar, mada se objekat nalazi odmah pored ulice tako da je to neko i opuškom cigarete mogao da izazove. Srećom da su ugasili požar na vreme jer, inače, ovde su sve trošni kućerci pa bi to bilo čudo od vatre - pričaju komšije.

Žarko Damjanović, načelnik niških vatrogasaca kaže da je juče za 24 sata bilo četiri požara, a vatra je ugašena i u Ulici Gavrila Principa gde se zapalio bojler i veš mašina.

- Požar kod buvljaka je gasilo sedam vatrogasaca sa dva vozila i srećom niko nije povređen. Što se tiče Gavrila Principa, tu smo pozvali Hitnu pomoć jer se vlasnica stana usplahirala. Ostala dva požara se odnose na nisko rastinje - saopštio je Južnim vestima Damjanović.

Ukoliko dođe do istražnih radnji, više će se znati o uzroku požara kod niškog buvljaka.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: