Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:34, 26. 1. 2021.

| Hronika

Požar u dvorištu kuće osumnjičenog za pokušaj ubistva tri osobe u Popovcu

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
požar
Kako saznajemo u kući nije bilo nikoga; foto: J. Ć.

Samo dan nakon što je 50-godišnji muškarac u selu Popovac ranio troje ljudi, u njegovom dvorištu izbio je požar, potvrdili su u Osnovnom javnom tužilaštvu. Iz niške policije navode da su odmah po prijavi izašli na lice mesta, kao i da se utvrđuju sve okolnosti događaja.

Da gori u dvorištu jedne kuće u Popovcu prijavljeno je sinoć niškoj policiji, a iz Osnovnog javnog tužilaštva kažu da je reč o kući u kojoj živi muškarac koji je pre dva dana nožem naneo teške telesne povrede 34-godišnjoj ženi i dvojici muškaraca.

Kako pišu Novosti na kuću je bačen molotovljev koktel, ali u policiji Južnim vestima nije potvrđena ova informacija. požar Još nije poznat uzrok požara; foto: J. Ć.

Prijavljen je požar sinoć u jednoj kući u Popovcu, policija je po prijavi odmah izašla na lice mesta i utvrđuju se sve činjenice i okolnosti događaja – navode iz niške policije.

Detaljne informacije o događaju, kao i koji je uzrok požara iz policije još nema. Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu potvrdili su da je reč o kući 50-godišnjaka osumnjičenog za ubistvo.

Naloženo je vršenje uviđaja da se utvrdi tačan uzrok, tek treba da nam policija dostavi izveštaj – kažu iz Tužilaštva.

Inače, pre dva dana su 3 osobe povređene u selu Popovac i svi sa ubodnim ranam prebačeni su u KC Niš. Povređeni S. I zadobio je povrede trbuha, a 34- godišnja M.M. zadobila je penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, dok je među povređenima bio i 39- godišnji A. M. sa otvorenom povredom na levoj strani grudnog koša.

Istog dana uhapšen je 50- godišnji Nišlija S. D. zbog sumnje da ih je nožem teško povredio, a osumnjičen je za ubistvo u pokušaju. Zadržan je u policiji i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: