Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 17. 7. 2019.

| Hronika

Požar u kafani "Nišlijska mehana"

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
pozar
Pretpostavlja se da je vatra krenula iz kuhinje; foto: JV/G. B.

Prostor kafane "Nišlijska mehana" u Prvomajskoj ulici u Nišu gori i dim je u širem okruženju. Više vatrogasnih ekipa je na terenu i gase vatru.

gust dim Gust dim se uzdiže iznad Niša; foto: Lj. J.U policiji kažu da se požar dogodio oko 9:30. Dodaju da je najverovatnije požar izbio na skari. O povređenima zasad nema informacija.

Uzroci požara se utvrđuju. Zapalio se krov, a najverovatnije od skare. Zasad nema informacija da li ima povređenih - ističu u policiji.

Iz dela objekta ovog restorana koji se nalazi u centru grada kulja dim, a građani okolnih kuća i objekata su, kako kažu, u panici.

Sa ulice, odakle građani gledaju kako vatrogasci gase požar, vidi se da na sredini "Mehane" odakle se širi dim nema krova. Sa ulice se vidi i da je osim kuhinje, potpuno izgoreo i deo restorana u Prvomajskoj.

Prvomajska ulica je zatvorena za saobraćaj, a policija reguliše saobraćaj.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • petrovski20

    10:19 // 18. 7. 2019.

    Izvršena je zamena teza, očigledno. Na stranu status kultne ili najstarije kafane, u to ne zalazim; sta je sa statusom, tj. životima nas suseda, naše dece, koji su bili životno ugroženi?!? Ko odgovara za to?!

  • Andj

    19:58 // 17. 7. 2019.

    Želim gazdi da se sve sto pre renovira i sredii da još dugo slavimo male i velike radosti u najboljoj niškoj kafani Mehani!

  • paca62

    13:47 // 17. 7. 2019.

    da nisu malo zakasnili vatrogasci.peske sam dosao od jagodin male i na mestu pozara nalazio se je jedan mali vartogasni auto

    • Acko

      14:16 // 17. 7. 2019.

      Dosli su za manje of 3minuta ali zbog lose parkiranih vozila imali su poteskoce. Nedaj boze da se ovako nesto desi blize centru jer bi sve pogorelo od savesnih vozaca koji ostavljaju kola gde stignu po principu 2minuta samo tetki lek

    • Pedesetitri

      16:46 // 17. 7. 2019.

      Не знам када сте Ви дошли и са које стране али ја сам у једном тренутку избројао четри возила. Ватрогасна станица је врло близу и одмах су дошли.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: