Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 14. 4. 2011.

Predsednik opštine Blace vozilom udario pešaka

Nebojša Milosavljević

Nebojša Milosavljević vozilom udario pešaka u centru Blaca sinoć oko 21h. Prema nezvaničnim informacijama odbio da uradi alko-test, a određena mu je mera zadržavanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Goran Milosavljevic

    10:47 // 14. 4. 2011.

    Ako se ne varam, ovaj covek je bio ozenjen curom koja je u poodmaklom stadijumu trudnoce izvrsila samoubistvo. Inace, bila je cerka koalicionog partnera iz SPS-a. Cela stvar je zataskana. Niko u Blacu ne sme da govori o tome.
    Mogao bi neki novinar da istrazi kakve sve psihopate sede po opstinama Srbije. Mozda nam zato nikada nece krenuti na bolje?

  • sanker

    12:37 // 14. 4. 2011.

    Covek sigurno ne voli da pije, samo se lepo ne vidi koja je flasa na polici iza njega! Pravac u zatvor!

  • nislija

    15:09 // 14. 4. 2011.

    na polici iza coveka je zvucnik!

  • Zare

    15:46 // 14. 4. 2011.

    Pa ne ide alkohol na suvo, mora i neki narodnjak da curne iz tog zvucnika.

  • sanker

    16:10 // 14. 4. 2011.

    Promenili su sliku!

  • Kristijan

    16:18 // 14. 4. 2011.

    Još jedan biser DS-a!

  • Sundjer Bob

    17:31 // 14. 4. 2011.

    Bogu da se zahvalimo sto nije veca tragedija bila, jer "prvi covek" Blaca nema mere ni bilo sta ljudsko u sebi. Stite ga u njegovim radnjama samo njegovi partijski drugovi. Uz blagoslov podpredsednika opstine - najveceg zelenasa u okrugu, poceo je i ljude da gazi na ulici i da bezi sa lica mesta. Alkohol i mafija su mu najverniji drugovi. Grupa postenih i ponizenih gradjana Blaca

  • toplica

    18:28 // 14. 4. 2011.

    Sreca sto sef odbornicke grupe zutih u Nisu ne vozi kola :)))

  • Nemanja

    21:18 // 14. 4. 2011.

    Zloupotrebljavas tudju nesrecu radi politicke propagande... Neka te je strah od Boga.

  • Blace za promene

    22:40 // 14. 4. 2011.

    Predsednik opštine Milosavljević uopšte nije prišao da pruži pomoć, već je krenuo pešaka da beži sa mesta nesreće a policija ga je sustigla na nekih 300-400 metara od mesta nezgode. To vam mogu i policajci potvrditi. Da li je moguće da će ovo biće, to nije ni čovek, ponovo proći nekažnjeno?? Podsećanja radi, njegova pokojna žena se otrovala u 9. mesecu trudnoće, a to nijedan medij nije objavio jer je predsednik povukao svoje veze i sve to zataškao! Strašno. Pozivam novinare da dodju i da sve to ispitaju. Predsednik je bio u blačkoj kafani i pio je sa ostalim funkcionerima, odbio alko test i vikao je kako njega niko ne sme da zaustavlja i kako je sve ovo on napravio. Alo ljudi, da li ćemo jednom moći da se rešimo tog bića tog gnusnog bića koje ne zaslužuje da mu se kaže da je čovek!!

  • Ivica MArkovic

    22:56 // 14. 4. 2011.

    Pitanje za administratora i urednika sajta: "Zašto ste zaboga promenili fotografiju?"

  • Bokan

    23:37 // 14. 4. 2011.

    Spasice ga stranka DS inace neki policajac moze da ostane bez posla,a zena pesak dobice novo radno mesto u opstini blace naravno za uzvrat nece da tereti predsednika opstine koji ce da je zaposli i tako DS otvara nova radna mesta po Srbiji.

  • Blacanin

    09:26 // 15. 4. 2011.

    Ljudi, zasto bre lupate toliko?
    Ja licno znam ovog coveka i njegovu pokojnu suprugu. Zadesio sam se na licu mesta kad se ovo desilo. Vi pricate nesto na pamet a nemate pojma koja je prava istina. Mislite "aha, on je politicar, hajde da ga pljujemo". Ono sto je on uradio za Blace nikada ni jedan Simonovic nece moci da napravi.
    Te veceri je padala kisa i vidljivost jeste bila smanjena. On se sporo kretao kada je zena bukvalno skocila ispred auta. Ona uopste nije pogledala dal ide neko vozilo. Covek je odma stao i ponudio pomoc zeni koja uopste nije ni povredjena, samo je bila mokra. U tom momentu su naisli balavci (policajci) koji kad su videli o kome se radi, jedva su docekali da nekog maltretiraju. Inace policija iz Blaca, Kursumlije i Prokuplje je nadaleko poznata po maltretiranju gradjana. Najveci olos koji nije imao gde da se zaposli, nasao je posao u policiju. I sad oni kontrolisu situaciju.
    Opet kazem, covek u ovom slucaju nije ni najmanje kriv. Sudite mu za nesto sto sigurno znate, ali za ovo ne mozete. Ne dam, jer sam u pravu.

  • Kristijan

    10:00 // 15. 4. 2011.

    @Ivica MArković: Pridružujem se pitanju samo se nadam da će biti i odgovora!

  • hm

    13:14 // 15. 4. 2011.

    @Kristijan
    @Ivica MArković

    To bi svi voleli da znamo. Mada imajuci u vidu da se ovde "istrazivacko novinarstvo" bavi samo gospodinom izvrsnim direktorm (sto i nije nezasluzeno) mozemo da pretpostavimo ko stoji iza ovog portala sto dalje vodi logicnom zakljucku.

    PS
    Ne znam zasto mi je u mislima bila zuta boja kada sam ovo pisao!

  • serif

    14:17 // 15. 4. 2011.

    Blace je kaubojsko mesto,samo fale konji.

  • Kristijan

    01:20 // 16. 4. 2011.

    A odgovora još uvek nema... pa kakvo je ovo "istraživačko novinarstvo" kada na jedno pitanje ( zašto se menja slika ) danima nema odgovora... BRUKA!!!

  • Piton

    16:20 // 17. 4. 2011.

    Ako sam ne podnese ostavku, što se graniči sa naučnom fantastikom, trebamu zabraniti da se bavi javnim poslovima...ĐUBRAD

  • Misko

    17:52 // 11. 5. 2011.

    Jel je na toj uklonjenoj slici bila flasa lozovace pa je nestala ili mozda nekog viskica? Dajte ljudi, nemojte da stitite politicare!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: