Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 9. 6. 2011.

Pregazio inkasanta na naplatnoj rampi

policijska traka ilustracija; foto: vesti.knjazevac.org.rs

Radnica JP Putevi Srbije poginula je na naplatnoj rampi Doljevac kada je na nju, dok se vraćala ka kabini za naplatu, naleteo kamion.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • igor

    21:33 // 9. 6. 2011.

    nazalost trgedija koja je mogla da se ocekuje...i dalje ispred rampe ne postoji znak ''stop'' i dalje je dozvoljena brzina 60km's,a mnogo je i 10km's! vozaci sa TAG-ovima,tj,elekt.naplatom putarine prolaze na rampama izludjujucim brzinama a radnici su nezasticeni...ali to bas ine interesuje nekoga ko bi time morao da se bavi...radnici su obicno meso,dodjes na posao i mozda se i vratis kuci svojoj porodici..velika tragedija,ali se mogu ocekivati i dalje...slava zorici

  • nenad zdravkovic

    22:34 // 10. 6. 2011.

    kakva steta poznavao sam osobu koja je poginula na naplatnoj rampi. u zivotu nisam sreo takvu zenu kao nju. steta za decu koja su ostala bez majke. nemam komentar na sve ovo

  • Mile

    16:45 // 24. 6. 2011.

    Naravno da je odgovornost na rukovodstvu naplate putarine koje nije obezbedilo radnike postavljanjem signalizacije upozorenja i znakovima sa ograničenjem brzine. Bahati šoferi su pročitali izjave lelemuda iz Pupina da vozilo može da prolazi 100 na sat bez problema. Skoro je i na naplatnoj stanici Stara Pazova stradao inkasnat jer odbojnici na toj deonici nisu urađeni kao na drugim deonicama. Ko će odgovarati za ovo ?

  • Vozac kamiona uopste nije kriv

    12:15 // 12. 6. 2011.

    Vozac vozi sa brzinom ne veca od 20km... a ako on vozi sa brzinom veca od 30km rampa se nece otvoriti !... Radnica koja je nazalost poginula trci da ukljuci rampa koja je bila do ova sa TAG... i kad ona trci zamalo nije udario autobus na kome ona obraca paznju i udara se glavom u kamiona... iz same inercija povraca se nazad i lete joj noge iz te prepreke koje ima od rampe do rampe koje su visoke ne vise od 40 santimetara i uvlaci se ispod kamiona izmedju pogonske tockove i one napred... tacno ispod rezervoarima... dajte ljudi kako tu moze da zakoci sofer il da nesto primeti... da je udario sa prednim deo i da pregazi onda nema sumlje... al se ona udara sama u kasete ono sto je odma iza vrata pa se sama uvlaci ispod kamiona...

  • sale

    13:14 // 9. 6. 2011.

    otkud pesak na auto putu!!!!!

    • Djole

      15:53 // 9. 6. 2011.

      Aj pročitaj ponovo! Radnica je išla ka svom inkasantskom "boxu". Ako nikad nisi prošo kroz naplatnu rampu mogu do sutra da ti objašnjavam. Neće vredeti. Po onome što su javili na televiziji, teretno vozilo je prošlo kroz naplatnu rampu brzinom većom od dozvoljene i na žalost usmrtilo radnicu-inkasanta.

    • Aleksa

      09:33 // 11. 6. 2011.

      Ti si ocigledno auto put video samo na saobracajnom znaku, eventualno na TV-u!

  • angel kozarinov

    17:50 // 12. 6. 2011.

    BOG DA JOJ DUSI PROSTI.ali ne mogu da krivim ni vozaca,jer i ja vozim kamion,pa kad neko prodze ispred kamiona na 1 metar,vozac ne moze da vidi.u I putarine prolazimo sa 70 km,na sat,pa tu stoji i policija,pa ni jednom niko nije zaustavljen zbog brzine.za to i postoji ta elektronska naplata,zbog te guzve pred putarine.u FR 30 KM,H,A 50 KM,H.a vozac da je video,sigurno ne bi pregazio.pozdrav svima.

  • Sasa Nikolic

    21:41 // 18. 6. 2011.

    Ocigledno je da se sve desilo usled nepaznje zene posto vidim da je gospodin opisao dogadjaj (pretpostavljam da je video sve).
    Tuzan dogadjaj ali mislim da vozaca kamiona ne treba goniti zbog ovoga...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: