Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 30. 12. 2018.

| Hronika

Preminula još jedna osoba iz sudara voza i autobusa kod Donjeg Međurova

Autor:Lj. J.Izvor:Južne vesti
voz, saobraćajna nesreća
Još jedna žrtva stravične nesreće; foto: Jelena Ćosin

78-godišnja žena, koja je bila u autobusu Niš-eskpresa koji je voz udario i prepolovio u nesreći kod Donjeg Međurova, preminula je sinoć, potvrđeno je u Kliničkom centru Niš. Ona je šesta žrtva ove nesreće koja se desila 21. decembra.

Žena je preminula usled komplikacija povreda zadobijenih u nesreći, kažu u KCN.

16-godišnja devojčica koja je bila najkritičnije, pokazuje znake poboljšanja. I dalje je u ozbiljnom zdravstvenom stanju, ali ide na bolje - kažu u KCN-u.

Podsetimo, u nesreći kod Donjeg Međurova, kada je voz udario i prepolovio autobus, na licu mesta poginulo je troje putnika, a još njih dvoje tokom operacije u Kliničkom centru, zbog čega je 22. decembra bio Dan žalosti u Nišu. Preko 30 osoba je tada povređeno.

Ova stravična nesreća je podstakla je lavinu reakcija u javnosti, s obzirom na to da prelaz nema rampu, meštani su protestovali i rekli da decenijama već traže da se obezbedi prelaz. Policija, Ministarstvo, a donekle i Niš ekspres prebacivali su odgovornost jedni na druge, dok predstavnici Grada ćute.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • N.N.

    08:28 // 31. 12. 2018.

    Nije vazno da li zena ima sedamdeset kako su javili ili sedamdeset osam godina kako pisu nje vise nema u redovima za penziju.

  • Борко

    08:02 // 31. 12. 2018.

    У нашим болницама се све више умире, не од примарне болести због које је пацијент хоспитализован, већ од неких болничких бактерија, сепси и других узрока који су последица лоше хигијене и непоштовања процедура. Пацијенти са папучама у којима су били у WC-у иду до операционог стола. Важно је смањити немедицинско особље и број медицинских сестара.

  • NIŠ PLAČE!

    03:19 // 31. 12. 2018.

    Da li je moguće da vlast u Nišu organizuje PEVANJE u centru 31.12. u ovom TRAGIČNOM trenutku za Nišlije!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: