Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 15. 3. 2019.

| Hronika

Pretučen direktor vranjskog Vodovoda

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
1 Goran djordjevic sns vranje foto i.m
Lakše povređen u napadu; foto: I.M.

Goran Đorđević, direktor Vodovoda i generalni sekretar vranjskog SNS-a pretučen je u četvrtak uveče ispred svoje porodične kuće u Vranju, potvrđeno je Južnim vestima.

Iz policije kažu da im je prijavljeno da su dvojica maskiranih napadača napali najpre Đorđevića, a potom njegovu maloletnu ćerku i suprugu, kao i da je Đorđević lakše povređen.

Policija preduzima sve mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja i intenzivno traga za osumnjičenima - navodi se u saopštenju.

Vranjski odbor SNS održao je i konferenciju na kojoj je prisustvovao i sam Đorđević koji je ispričao da se u četvrtak veče vraćao sa porodicom iz grada i, kad je trebalo da uđu u kuću, na njih su nasrnuli maskirani napadači.

Tu je bila moja supruga, zatim moja ćerka od 16 godina i moj sin od 10. Mene su dva puta metalnom šipkom udarili u glavu. Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti pre svega moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice. Mi smo se naravno suprostavili nasilnicima, a ponajviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo i da oni pobegnu – ispričao je Đorđević.

Naglasio je da se ne plaši i da ima puno poverenja u policiju i ostale istražne organe. Na pitanje da li sumnja na nekoga ili zna šta je motiv, on je rekao da je sve što zna rekao policiji, ali da se nikome nije zamerio. 2 sns vranje foto i.m Konferencija vranjskog SNS-a nakon napada na sekretara Gradskog odbora; foto: I.M.

Predsednik SNS i narodni poslanik Slaviša Bulatović rekao je da napad na Đorđevića napad na stranku i politiku koji oni vode, ali je naglasio da “neki” mediji svojim izveštavanjem crtaju metu političarima.

U toku jučerašnjeg dana saopštenjima za javnost oglasili su se odbori SPS-a, JS-a, SDPS-a i Demokratske stranke u kojima se strogo osuđuje napad na Đorđevića i nasilje svake vrste.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zahav

    19:56 // 16. 3. 2019.

    to se zove kolateralna šteta ili stradao od humane vatre.
    nego od kada to partije sazivaju sastanke za svaku razbijenu glavu. ili su neke glave birnije od drugih.

  • Jova

    19:25 // 15. 3. 2019.

    Nasilje ne nedopustivo, ali ovo treba da se istraži i pojasni.

  • Miki

    13:29 // 15. 3. 2019.

    Kakav varvarski cin.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: