Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 27. 5. 2013.

| Hronika

Pretučen kontrolor "Nišekspresa"

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
DSC-1013.JPG
Ilustracija

U gradskom autobusu na liniji Niška Banja-Ledena stena, u noći između subote i nedelje, huligani su pretukli kontrolora "Nišekspresa" nakon što im je zatražio karte.

Oni su odbili da plate, a nakon kraće rasprave došlo je do tuče nakon koje su, prema nezvaničnim informacijama, oni sami otvorili vrata autobusa i pobegli.

Kontrolor "Nišekspresa" je u tuči zadobio teške povrede glave, saznajemo u ovom prevoznom preduzeću, a policija je identifikovala huligane protiv kojih je podneta krivična prijava.

- U tuči je učestvovalo četiri lica. Sve se odvija u redovnom postupku, tako da niko nije pritvoren - saopštila je Lidija Pavlović, portparol Policijske uprave u Nišu.

U "Nišekspresu" navode da je tuča bila ozbiljna i da će uskoro objaviti saopštenje u kome će se navesti detalji ovog incidenta.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • cica

    09:20 // 25. 9. 2013.

    Sta bi dogodilo da neko udje u market,kupi nesto pa izadje i ne plati.

  • putnik

    15:28 // 4. 6. 2013.

    http://youtu.be/pnzlmmd_7vk

  • ''huligan''

    14:28 // 29. 5. 2013.

    iz autobusa,a zatim je i vozac istog(on ima 130-140kg i viso je oko 2m) izasao napolje sa sipkom vecom od pola m, na 2 momka koji zajedno nemaju kilazu kao on...gde je poceo da ih udara , dok nije pao

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: