Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 11. 12. 2023.

| Hronika

Pretučen meštanin pirotskog sela, iz opozicije tvrde zbog politike

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Policija KOSTA 23
Iz opozicije kažu da je motiv politički, dok iz policije kažu da i sam oštećeni to negira; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

64-godišnjem Draganu Coliću iz pirotskog sela Jalbotina lekari su ustanovili povrede noge i ušne školjke, a dok opozicija tvrdi da je on pretučen jer je upravo njima pružio podršku i da iza napada stoje aktivisti SNS-a, iz policije kažu da oni negiraju da su učestvovali u incidentu, a da je sam Colić u razgovoru sa policajcima izjavio da je do tuče došlo zbog ličnih nesuglasica i da događaj nema političku pozadinu.

Iz pirotske opozicije kažu da je Colić pretučen nakon posete članova koalicije 'Pirot protiv nasilja" tom selu, a na fotografijama te posete vidi se da je 64-godišnjak bio na tom skupu gde su opozicionari razgovarali sa meštanima sela o njihovim problemima i potrebama.

Colić je izjavio i da je napadnut lopatama od strane muškarca i žene i da su ga tukli po nogama i leđima, te da ima modrice i podlive, što je utvrđeno i lekarskim pregledom.

Čovek je pretučen jer je za promenu vlasti. Nakon date izjave policiji Dragan je odveden u bolnicu na prijemno odeljenje - saopštili su iz liste 'Pirot protiv nasilja"

Tu informaciju je u emisiji Utisak nedelje izneo i predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, a nakon incidenta se oglasila i pirotska policija.

Dana 10. decembra 2023. godine, Dragan Colić iz sela Jalbotina, grad Pirot, prijavio je da su ga istog dana, oko 11 sati kod seoskog pojila, fizički napala i tukla dva lica starosti 49 i 47 godina iz istog sela i da su mu pritom zadali udarce lopatom u predelu nogu, leđa i vrata - kažu u policiji.

Kažu da osobe koje je Colić okarekterisao kao napadače negiraju da su imali bilo kakav fizički kontakt sa njim, a da je povređeni meštanin Jablotine izjavio da je do tuče došlo zbog nesuglasica lične prirode, kao i u vezi korišćenja vode iz seoskog pojila i da sam događaj nema političku pozadinu.

Pregledom od strane lekara Coliću je konstatovano crvenilo u predelu desne noge i oteklina leve ušne školjke - saopštavaju iz policije.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu koje je naložilo da se protiv prijavljenih lica podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje
da su izvršili krivično delo laka telesna povreda.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: