Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 4. 3. 2015.

| Hronika

Pretučen prokupački rukometaš

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
rukometas-pk.jpg
Nikola zbog teške povrede ruke najverovatnije više neće moći da se bavi rukometom

Rukometaš "Topličanina“ Nikola Nikolić (24) zadobio je teške povrede kada su ga na ulici pretukli B. V. i M. J. iz Prokuplja.

Nasilnici su uhapšeni i protiv njih je, kako saznajemo u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju, pokrenut krivični postupak.

Nikola je zbog povrede ruke operisan i najverovatnije više neće moći da igra rukomet.

Njegova majka Mirjana apeluje na nadležne da zaustave nasilje među omladinom koja je u ekspanziji, jer je ovo samo još jedna tuča u nizu koje su se u poslednje vreme desile u Prokuplju.

Bio sam u kafiću kada se grupa mladića pogurala sa mojim drugom. Pre toga nisam poznavao te momke, ali sam pokušao da smirim situaciju kada me je jedan od njih udario. Obezbeđenje u kafiću ih je isteralo - započinje svoju priču Nikola, rukometaš i apsolvent na Fakultetu za fizičku kulturu.

On dodaje da je ubrzo potom krenuo kući, ali kada je izašao iz kafića, čekala ga je grupa mladića.

Nisam ih primetio i opet sam dobio udarac u glavu. Kako sam pokušao da se povučem nazad, sapleo sam se na radnika obezbeđenja i pocepao mu majicu, a on je počeo da viče i da me gura dalje od ulaznih vrata. Uspaničio sam se i počeo da trčim. U tom trenutku su me sustigli, oborili sa leđa na zemlju, a onda udarali - priča Nikola za Južne vesti.

Dve Nikoline drugarice koje su krenule za njim počele su da vrište kada su videle šta se dešava, pa su napadači pobegli, a Nikola je završio u bolnici.

Pored hematoma po celom telu, zadobio je i prelom ruke, imao operaciju, a lekari nisu sigurni da li će moći da nastavi da trenira rukomet, iako je prvotimac Rukometnog kluba "Topličanin“.

Ovo što se desilo mom sinu, koji nikada ranije nije imao bilo kakav sukob sa bilo kim, u poslednje vreme je česta pojava u gradu. Deca ovog grada su potpuno nezaštićena i krajnje je vreme da se nešto učini. Ogorčena sam i razočarana i situacija koja se desila prelazi granice normalnog - kaže uznemirena Nikolina majka Mirjana.

Ona dodaje da, iako je Nikola jedan od najboljih rukometnih igrača, čak niko iz kluba, sem direktora Ljubiše Milosavljevića, nije ni pozvao da pita kako je, a kamoli da reaguje.

Vreme je da se reaguje i da ovaj grad učini nešto kako bi deca na ulici bila bezbedna - kaže majka povređenog rukometaša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Republika Juzna Srbija

    11:55 // 6. 3. 2015.

    Sad,vi majko i sin, lepo da prilozite tuzbu sudu protiv grada,Kluba/kafica ciji je radnik obezbedjenja to odgledao, naravno te dvojice uhapsenih!I da trazite milionsku odstetu za prekid unosne karijer

  • Dejan

    23:32 // 4. 3. 2015.

    Treba u ovoj zemlji rascistiti tvrdom rukom.

  • Andi Hug

    14:08 // 4. 3. 2015.

    Nasilje svugde sta se desava u nasem drustvu? Pa Prokuplje malo mesto.Mnogo mladih je otislo bas zbog ovoga.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: