Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:23, 4. 7. 2011.

| Hronika

Pretučeni muškarac preminuo

Autor:Izvor:Narodne novine
put
Mesto gde je telo pronađeno; foto: Narodne novine

NIŠ - Muškarac koji je nedelju prepodne pronađen na bedemu kod Medoševačkog mosta, preminuo je na putu do bolnice, prenose Narodne novine.

Telo čoveka koji je bio u teškom stanju pronašla je policija oko 9,40h, po prijavi građana, potvrdila je Narodnim novinama PR Policijske uprave Lidija Pavlović.

I dalje nije poznato šta se zapravo desilo.

- Komšija je pošao da peca i vidi kakva je reka posle obilne kiše, ali je na bedemu video da neko potpuno mokar leži i pokušava da maše jednom rukom, verovatno da zove u pomoć - rekao je jedan od meštana.

U Hitnoj pomoći potvrđen je identitet nesrećnog čoveka. Reč je o N.M. (49) iz Niša.

- Pacijent je imao brojne povrede po čitavom telu, bio je vidno natečen. Ali, velika povreda na glavi nije bila sveža i verovatno je nastala pre dva-tri dana. Nakon ukazane prve pomoći pacijenta je trebalo prebaciti do Kliničkog centra. Međutim, u toku transporta došlo je do zastoja srčanog rada i disanja. Ekipa je pokušala da čoveka reanimira, ali napori nisu dali rezultat. Ovakav ishod verovatno je posledica ozbiljnijih trauma glave ili unutrašnjih organa koji su ranije nastali - rekla je dr Draginja Manić iz Hitne pomoći.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Travis Bickle

    12:18 // 4. 7. 2011.

    Nemojte da dozvolite da gradjani uzimaju stvari u svoje ruke, korumpirana policija u ovom gradu svoj posao ne obavlja dobro.

  • Davor Todorović

    11:21 // 4. 7. 2011.

    Ma daj bre! Postavi kamere u celoj jebanoj državi i hapsi gamad, hapsi narkomane, hapsi sve! Ubijaju ljude na ulici. Ali da zasposliš prvo poštene policajce. Pa neka ga zatvore, pa udri, udri kao u komunizmu. Pa kada jedan visi na trgu da vidiš da li će sledeći da se odluči da prebije čoveka na smrt i da ga ostavi da umre na bedemu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: