Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:41, 6. 1. 2021.

Pritvor do 30 dana za vozača osumnjičenog za izazivanje nesreće u kojoj su stradala dva pešaka

Viši sud Niš Sud odlučio o pritvoru; foto: JV

Vozaču N. S. osumnjičenom da je 4. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bulevaru Medijana u Nišu u kojoj su stradale dve osobe, Osnovni sud je odredio pritvor do 30 dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Али кад треба,шене поред сваке бандере,за Вулина

    18:23 // 6. 1. 2021.

    За овог тријес' дана притвора,остали напаљенци и данас слободно по граду турирају и дивљају.Полиција мутава,са погледом угинулог шарана.

  • Tarabuc

    18:28 // 6. 1. 2021.

    Dobiće nanogicu srediće mu tata za kastu zakoni ne važe dok rulja ne uzme zakon u svoje ruke sin Željka Mitrovića i žena Vlade Divca najbolje vam govori o tome.

  • odvratno

    18:40 // 6. 1. 2021.

    sta, jos nije izasao?!

  • Dejan Nikolic

    20:12 // 6. 1. 2021.

    Taman da se malo zaboravi pa ce sporazum pa nanogica i proslo vreme izvadi ga tata

  • Оскар Питагор [ I део ]

    20:45 // 6. 1. 2021.

    Саобраћајна несрећа је кад изађеш у саобраћај, понашаш се по важећим правилима и догоди се нешто мимо твоје контроле. Нешто на шта ти лично не можеш да утичеш.

    Ово НИЈЕ саобраћајна нестећа нити удес.
    ОВО ЈЕ УБИСТВО из бахатости и уз бахатост.
    Као кад узмеш оружје и насумице пуцаш усред насељеног места.

  • Mitar MIrić

    20:46 // 6. 1. 2021.

    I demonstranti koji su tučeni i trovani suzavcem su dobili 30 dana. Delo isto izgleda za sudije a posledice tragične za porodice poginulih. Nema u Srbadiji zakona, sudije su gnjide i najniža kasta ljudskog roda. Žalosno.

  • Оскар Питагор [ II део ]

    20:47 // 6. 1. 2021.

    Јавно захтевам да се дело преквалификује. Нека адвокати дораде и помогну да се оптужница за дело преформулише. Дајте да скупимо и потписе - ако и то има било какав значај.

    Ако се дело не преформулише, судиће му се по Бабићевом закону и Митровићевим амадманима. Недостајаће кључна 2 мин, долазиће министри, службе ће обилазити потенцијалне сведоке.

    Да ли се ова држава разликује од Тачијеве?

    • S.Nikolić

      11:53 // 7. 1. 2021.

      Ako ni otišao na kosovo bio bi iznenađen "Tačijevom" državom! Meni je komšija albanac sa kosova i upućen je itelako o stanju na kosovu! Korupcije ima i kod njih, ali mi smo velemajstori, onako šahovskim rečnikom rečeno!

    • Baki bakic

      12:11 // 7. 1. 2021.

      Ne. Jos je gora. I nije drzava, drzava ima sudstvo, zdravstvo, skolstvo... I narod, ova ima gnjide (ukljucujuci i mene).

  • Оскар Питагор [ III део ]

    20:51 // 6. 1. 2021.

    Починилац није имао услове да поседује дозволу и да у то време управља аутом. Власник аута сноси кривицу што је својим неодговрним понашањем дозволио лицу које нема за то услове, да се домогне средства којим је починио кривично дело.

    Нека неко направи правно ваљану формилацију, али се надам да смисао разумете.

    Притвор за мајку и оптужница против ње - ако је она власник аута.

    • advokat

      23:06 // 6. 1. 2021.

      Koliko se ja razumem u pravo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja gde je predviđena maksimalna kazna zatvora 12 godina treba da bude pred Višim tužilaštvom? Ako postupa Osnovno tužilaštvo znači da su mu u startu stavili lakšu kvalifikaciju dela i skinuli 4 godine zatvora. Šta radi tužilaštvo?

    • Н.Н

      09:28 // 7. 1. 2021.

      Очевици кажу да су са убицом у колима биле још три малолетне особе.Истрага саопштава две малолетне и једна пунолетна-да покрију то што је убица имао почетничку дозволу.Сматрам да треба осудити и ПОКРИВАЧА јер је он СТАРАТЕЉ/инструктор недоправљеном возачу - па ако је лажан нек се чеше где га не сврби.

  • Naissus

    21:17 // 6. 1. 2021.

    Vozacu se treba suditi za dvostruko ubistvo i to je jedina valjana presuda koju treba doneti.

    I pre nego sto iko zucne ista, ja sam profesionalni vozac vec 20 punih godina i kao takav imam puno pravo da trazim ovakvu kaznu

  • Дај гас,опали сва четри на пешачком,ма кога је брига?

    21:24 // 6. 1. 2021.

    Возило је попут оружја,средство којим можеш да убијеш или повредиш.Опет,за поседовање оружја пролазиш ригорозне провере,тестирања,а дозвола за управљање се дели капом и шаком,чини ми се,олако,сваком.

    • Canadian

      22:36 // 6. 1. 2021.

      Kod nas, u Kanadi, je posedovanje vozačke dozvole privilegija a ne pravo.

  • Mara

    21:24 // 6. 1. 2021.

    kazna kao za Ninoslava Jovanovića

    • AntiPA

      21:30 // 7. 1. 2021.

      Ninoslav nije ubio, ovaj jeste.

  • milos

    22:27 // 6. 1. 2021.

    nemam reci sem ,ja bih znao sta bih mu uradio da mi ubio dete...

    • Milan

      09:54 // 7. 1. 2021.

      Daj ne piši gluposti,sta ušao u zatvor i ubio ga,misliš da je to rešenje ili da imamo zakone koje se sprovode,bolje svoju energiju usredi na takve stvari,ovo dosta ljudi čita i mislim da treba čovek da razmisli šta piše,da se zakon sprovodi tu bitangu treba osuditi na 40 godina,i utvrditi stepen krivice roditelja

  • Pera

    00:02 // 7. 1. 2021.

    Kazna za saobraćajnu policiju i njihove starešine što neće da rade svoj posao. Svi bre na ulicu 24/7, a ne da se vozikate službenim kolima u privatne svrhe!

    • Nikola

      15:02 // 7. 1. 2021.

      Rade, kako ne rade? Na Božić u 12 popodne zaustavljaju na Kičevu sirotinju za pojas i svetla. Rade, ne mož se reći da ne rade.

  • Rod

    00:10 // 7. 1. 2021.

    Neka svako pogleda svoje dete i samo na trenutak pomisli da se vise to ne dogadja tamo nekome ,nego svima nama.Krajnje je vreme da se pravda uzme u svoje ruke i da se bagra i olos ocisti kao sto se prljavstina otera u slivnik.

    • S.Nikolić

      12:03 // 7. 1. 2021.

      Krvna osveta i dvadeset i prvom veku? Bravo za komentar i podršku koju omate! I to u vreme najvećeg verskog praznika čiji moto je kajanje i praštanje!

  • Grehota

    02:19 // 7. 1. 2021.

    Lepo je moj deda rekao mom ocu a kasnije moj otac meni. Sine kad sednes u auto znaj da ti je to samo prevoz od tacke a to tacke b a ne igracka zato sto dok vozis jedna ti je noga uvek u grobu a druga u zatvoru. Pamet u glavu roditelji kad vam deca polazu za vozacku dozvolu.

  • penzionerka

    04:53 // 7. 1. 2021.

    Dragi roditelji,nemojte za svoje dete kada je nevaspitano,bezobrazno,bandoglavo i sasavo,govoriti da je hiperaktivno i tako mu pravdati postupke i vasu gresku u vaspitanju.Hiperaktivnost je poremecaj,a nevaspitanje potice iz porodice i to su UALJENA DECA. Cinite im samo medvedju uslugu.Stavite deci do znanja da ne mogu raditi i imati sve sto pozele. Mir bozji,Hristos se rodi!

    • Jasar

      10:04 // 7. 1. 2021.

      Hiperaktivno dete je bolesno? Penzionerka kaze, gospodjo mesate babe i zabe, ovo su Juzne vesti ne zdravstveni forum, idite pipajte hleba po marketima to vam je ostalo od zivota, hahahah

  • Bata Petrović, zaludni penz., kokoškar

    11:22 // 7. 1. 2021.

    Oj Jašare, Jašare....
    Pošto prema komentaru vidim da si mlad, zdrav i produktivan, želim ti tuce hiperaktivne dece!!

  • Dejan Jovanovic

    11:36 // 7. 1. 2021.

    Sad kad se zna cije je dete sve je jasno kako ce da se zavrsi ovo sudjenje isto kao i sinu zeljka mit.. , malo da se zaboravi prizn.., spora.. mala ka

  • Strasno

    12:18 // 7. 1. 2021.

    Ovaj bahati klinac je dete beogradskog inspektora. Biće ovde debelog zataškavanja, nažalost

    • Anonimac

      00:40 // 9. 1. 2021.

      Zasto vise širite dezinformacije, decko je dete jedne vredne i postene porodice, odrasla sam sa njim, u njemu nema ni trunke zlobe. Svi mi koji sednemo da vozimo smo potencijalne ubice, jeste, kriv je sto je vozio prebrzo, velika je tuga i bol za sve porodice. Ako je on ubica, a nije hteo nikog da ubije. Sta ste onda vi koji pricate, da bi njega ubili. I vi ste onda ubice.

  • Steva

    14:11 // 7. 1. 2021.

    Onaj vozac iz Knjaževacke sto ubio starca i dve rodjene sestre osuđen na 11 godina, ovaj, kad se iskreno pokaje, dobiće 8, onda zbog dobrog vladanja na 6, i nanogica barem 1god, sve ukupno maksimum 5god zatvora... I sve to po zakonu...

    • Emanuell

      17:03 // 7. 1. 2021.

      Nema sanse taj da lezi 5 god, 1-2god maks. uslovno. Vrlo brzo pustice ga s nanogicom za javnos' dok tece proces koji ce trajati verovatno 7-8god. Decko ce u medjuvremenu zavrsiti fax verovatno negde u inostranstvu

  • Sanja

    09:56 // 8. 1. 2021.

    Samo pritisak i interesovanje javnosti za ovaj slučaj, i za nauk drugima koji divljaju po ulicama. Institucije treba da odrade posao po slovu zakona i pokušaju da sačuvaju obraz ako ga imaju još uvek.
    Niš odavno nije bezbedan grad i o tome treba da se ozbiljno priča (dok još uvek smemo da govorimo).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: