Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:58, 5. 5. 2023.

| Hronika

Pritvor za Leskovčanina koji je ustrelio druga, ministarka kaže da mu je pogodio arteriju, ali da je stabilno

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Klinički centar Niš
18-godišnjak je hospitalizovan u UKC Niš; foto: JV

Nakon što je ustrelio vazdušnom puškom svog druga sinoć u Leskovcu, zrno je pogodilo mamilarnu arteriju, zbog čega je 18-godišnjak izgubio čak litar i po krvi, rekla je ministarka zdravlja Danica Grujičić, ali kaže da je njegovo stanje stabilno i da se nada da će izdržati. Iz leskovačkog Tužilaštva su saopštili da su predložili pritvor za mladića koji je pucao.

Daleko od Beograda i Mladenovca, gde su se prethodna dva dana dogodila ubistva, sinoć je u Leskovcu zabeležen incident, koji je u današnjem obraćanju pomenula i ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Sinoć dok su zajedno sedeli u kući 18-godišnjaka, Leskovčanin je iz vazdušne puške ispalio dijabolu i ranio svog druga.

Ministarka kaže da se desilo nešto gotovo neverovatno - zrno je pogodilo mamilarnu arteriju, zbog koje je mladić izgubio veliku količinu krvi.

Moje kolege hirurzi jako dobro znaju koliko je ona mala i to dete je izgubilo skoro litar i po krvi. On je 2005. godište, smešten je u niškom Kliničkom centru, uspeli su da mu nadoknade krv i za sada je on stabilan, sa dobrim pritiskom, ali opet u stanju hemorabijskog šoka i tu treba biti jako oprezan. Jer kada se da velika količina krvi naknadno može da dođe do nekakvih komplikacija, ali evo za sada je on stabilan i nadajmo se mladi organizam da će i on izdržati. I ja sve roditelje molim sklonite to oružje - rekla je ministarka.

Mladić S. I. koji je pucao je danas saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a kako navode - u prisustvu branioca izneo je svoju odbranu, nakon čega je Osnovnom sudu predloženo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    06:48 // 6. 5. 2023.

    Cccc ovo je pocelo da zauzima maha i to bas.Bicemo druga Amerika koliko ja vidim sa automatima ima da ulaze u trzne cetre,kafice,skole...

  • Torpedo

    19:01 // 5. 5. 2023.

    Bice gore !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: