Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:14, 28. 3. 2013.

| Hronika

Priveden bivši gradonačelnik Leskovca

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
slobodan-kocic-leskovac-ds.jpg
Slobodan Kocić, arhivska fotografija

Policija privela 6 osoba, uključujući i donedavnog gradonačelnika Slobodana Kocića (DS) i direktora Direkcije za urbanizam i izgradnju, zbog korupcije.

Prema policijskom saopštenju oni se sumnjiče za malverzacije prilikom izgradnje autobuske stanice, jednog stambenog objekta i dve saobraćajnice u Leskovcu.

Sumnja se da su privedeni, među kojima si u vlasnik preduzeća "Produkt" i direktor "Energosistem Čogurić" nezakonito pribavili više od 70 miliona dinara, a da su krivičnom prijavom biti obuhvaćene još dve osobe.

Kao suštinska nepravilnost navodi se da je novac iz gradskog budžeta isplaćivan građevinskim firmama iako one nisu obezbedile potrebne bankarske garancije.


Slobodan Kocić je aktuelni predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu.

Za gradonačelnika je prvi put je izabran 19. marta 2009. godine, a reizabran 1. juna 2012. Nakon što je u Leskovcu formirana nova skupštinska većina, smenjen je 6. novembra 2012. iste godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stranac

    19:27 // 1. 4. 2013.

    Vreme je da se bezi iz Leskovca , negde severnije.Ne zbog nas vec zbog dece ,koja ce imati promaseno detinjstvo i zivot , zbog ove bagre koja nas jase godinama.

  • Deda

    14:36 // 29. 3. 2013.

    Pogledajte kako izgleda Leskovac danas.Pa nista se nije uradilo.Eto sada izbija na videlo.Pogledajte na primer Vranje,Surdulicu,Vlasotince.Sva ta mesta su na jugu i sve su te opstine bolje od Leskovca.Grad je postao obicno smetliste,pogledajte parkove,ulice.Jad i beda generalno.O kulturi necu ni da komentarisem.

  • Slučajni prolaznik u Leskovcu

    13:59 // 29. 3. 2013.

    Bojti želim da doživi ono što sam ja doživeo i danas doživljavam, kad sam zahvaljujući njemu i njegovim patijskim podrepašima doživeo da izgubim radno mesto tri godine pe penzionisanja da bi namoje radno mesto doveo svog rodjaka sa falsifikovanom diplomom pravnog fakulteta iz Kragujevca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: