Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:06, 15. 3. 2011.

| Hronika

Privedeni drumski prevaranti

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Policija je privela istražnom sudiji makedonske državljane Zulfija G. (56) i Andreja S. (52) zbog sumnje da su varali ljude i tražili novac.

Sumnja se da se 26. novembra prošle godine u Knjaževačkoj ulici, Zulfi predstavio jednom Nišliji kao arapski državljanin “koji je upravo imao saobraćajnu nesreću tako da je u zamenu za navodno skup sat uzeo 450 evra“. Takođe, sumnja se da su ova dvojica na sličan način varali građane na području cele Srbije.

Jedan Nišlija sa stalnim boravkom u Nemačkoj takođe je prošle godine na kraju leta bio na meti slične prevare.

- Prilikom odlaska za Nemačku, na putu Beograd-Niš, ispred mene je amblendovao skupocen automobil, turskih registracija. Stali smo na prvo stajalište i čovek je uz vrlo ponizan pozdrav “salem alejkum” tražio nešto novca da mu dam jer su ih opljačkali. Davao mi je zlatan lanac u zamenu za novac, ali ja sam odbio, dao sam mu 2.000 dinara. Nisam želeo više i ne sluteći da je u pitanju prevara. Shvatio sam kada mi je negde kod Smedereva još jedan automobil amblendovao, ali nisam stao - ispričao je pre nekoliko meseci ovaj Nišlija.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: