Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:04, 20. 2. 2012.

| Hronika

Privedeno 27 navijača

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
navijaci paaartizana
Navijači Partizana na Kupu Koraća; foto: Petar Stošić

Za vreme trajanja Kupa Radivoja Koraća u hali "Čair" i na ulicama Niša privedeno je ukupno 27 osoba od kojih su dvojica, zadržani 48 sati, potvrdila je našem portalu Lidija Pavlović, portparol Policijske uprave u Nišu.

Ona kaže da su oba lica iz Niša, kao i da je od te dve osobe jedno zadržano zbog napada na policajca, a drugo lice zbog ometanja službenog lica u obavljanju posla.                                                                                                      

- Deset lica je privedeno zbog utvrđivanja identiteta dok smo 15 lica priveli po Zakoniku o krivičnom postupku što znači da je postojala sumnja da su izvršili neko krivično delo-saopštila je Lidija Pavlović Južnim vestima. 

Manji sukobi koji su izbili po gradu i Prijezdinoj ulici sigurno bi eskalirali i bilo bi težih posledica da policija i Žandarmerija nisu 24 sata kontrolisali dešavanja u hali "Čair", gradskim ulicama, ali i u kafanama i kafićima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mija

    16:44 // 21. 2. 2012.

    A gde su ovi gurnuli (sakrili) baklje? Kakav je to pregled bio na ulazu?

    • Realno

      20:27 // 22. 2. 2012.

      Pregled na ulazu je bio manje vise ok,a baklje palice i ostalo kao i zadnjih petnaest godina mozda i vise u objekte gde se odrzava sportska manifestacija unose u ovom slucaju radnici hale ili redari a to je naravno organizovano preko vodje navijackih grupa.

    • Ahahaha

      14:44 // 23. 2. 2012.

      A gde su ovi gurnuli (sakrili) baklje? Kakav je to pregled bio na ulazu?
      LOL PA MOZDA SI I TI 2 GURNULA tamo de netreba ... pa si se lako provukla :D

  • NCZ

    13:53 // 21. 2. 2012.

    SLOBODA ZA PAVLA I KUZMANA!!!

    • Durlanka

      03:08 // 24. 2. 2012.

      Tako je idemo sloboda za nasu Bracuuuu !!

  • ....

    19:09 // 20. 2. 2012.

    Dobro je da se niko od Niskih gradjana koji su isli da gledaju kup(a svi znamo da ih je bilo malo) niko nije povredjen, a za ove bezobrazne(najlaksa rec koju sam se setio)navijace nemam komentar, pa u finalu su Zvezdini i Partizanovi navijaci vise pevali protiv suparnickog kluba nego za svoj klub. A jedno pitanje za gospodina Zivkovica: Rekli ste da u finalu niko bez karte nece moci da pridje hali Cair, a zasto ja slusam price kad sam uso u halu od pojedine gospodine kako su usli za dzabe, kako su dosli u 18h i neko ih uveo.

    • beljan ivan

      10:53 // 27. 2. 2012.

      ako ti smetaju navijaci ti idi na pecanje a ne na utakmicu.imali smo 800 kupljenih kompleta,zato ne lupetaj da se ulazilo dzabe,imali smo problema i sa kartama da udjemo(zvezdini n.)a sto se navijanja tice pokazali smo svima kako se voli klub,a 2-3 pesme na racun suprotnog tabora je normalna stvar svuda pa i kod nas.nikakve palice nisu unosene a baklje su unosene na mnogo ozbiljnijim stadionima i halama sirom evrope(3-4 su upaljene i nisu bacane u teren ili na parter)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: