Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 20. 5. 2013.

| Hronika

Prokuplje: osumnjičeni priznali ubistvo

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
DSCF6678.JPG

Prokupčanima B.S. (30) i I.M. ( 23) istražni sudija prokupačkog Višeg suda odredio je jednomesečni pritvor zbog sumnje da su ubili Nikolu Kabaša (79) penzionera iz Prokuplja, a prema saznanjima Južnih vesti, osumnjičeni su priznali da su ubili Nikolu.

- Zaista u cilju dalje istrage ne možemo da iznosimo pojedinosti oko slučaja. Obojica su priznala krivicu, ali još uvek nisu sve okolnosti razjašnjene - kaže izvor Južnih vesti.

On dodaje da je obdukcijom utvrđeno da je ubijenom Nikoli u predelu temena glave oštrim predmetom zadato više udaraca, a ne jedan, kako se na početku mislilo. 
Nikolu Kabaša pronašli su u subotu  mrtvog u njegovom stanu  u ulici Veljka Vahovića u  Prokuplju. Ubistvo se dogodilo u četvrtak uveče, ali se za njega saznalo tek u subotu, kada je policija u prisustvu Nikoline supruge Ruže otvorila stan. Već posle par sati policija je identifikovala ubice.

- Brzo smo radili i prvo rekonstruisali poslednjih mesec dana njegovog života. Tako smo ubrzo došli do osumnjičenih - kaže izvor iz policije.

Inače, ovo je za nedelju dana treći rasvetljen slučaj u ovom kraju. Policija je pronašla Albanca koji je opljačkao svog prijatelja u Prolom Banji, razbojnike koji su napali i svlačili staricu u njenoj kući i Nikoline ubice.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zoran

    17:23 // 20. 5. 2013.

    A da malo razmenimo inspektore.Vi uspesni iz Prokuplja da malo dodjete kod nas u Nis,a ovi nasi manje uspesni da odu kod vas da ih naucite necemu.

    • kabas

      16:47 // 21. 5. 2013.

      zorane nisu oni uopste uspesni prokuplje je poznato kao mesto gde se prodaje velika kolicina heroina,zna se tacno ko od inspektora skim saradjuje....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: