Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 1. 6. 2012.

| Hronika

Prokuplje: uhapšen napadač sa makazama

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
DSCF0026
Ilustracija

Prokupačka policija nakon višesatne potrage uhapsila je D.S. (29) iz Prokuplja za kojeg se sumnja da je makazama tokom jučerašnjeg dana jurio prolaznike u Prokuplju.

On je nakon hapšenja smešten na odeljenje psihijatrije prokupačke bolnice gde tvrde da je na prijemu bio vidno uznemiren i u alkoholisanom stanju. 

D.S. će na odeljenju psihijatrije biti zadržan radi ispitivanja.

On je juče tokom popodneva, kako nezvanično saznajemo, nakon verbalnog sukoba sa kolegama iz JKP Tržnice, napustio svoje radno mesto i verbalno i fizički nasrtao na nedužne prolaznike.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ljubica kovacevic

    22:13 // 4. 6. 2012.

    strasno,sta sve novine pisu i ljudi pricaju po gradu.Nije uopste napadao sugradjane vec im trazio pomoc da mu pokazu put,jeste imao makazice u rukama od straha da ga ne ubiju,tako mu se cinilo u tom trenutku jer nije bio pri sebi, bijo je izgubljen.Na to sve je uticalo psihicko maltretiranje na poslu ...

  • prokupcanin

    10:33 // 2. 6. 2012.

    Da je nasrtao na prolaznike nije,a sa kolegama tj sefom se posvadjao jer mu nisu isplacivali plate ovo je tek pocetak sta smo glasali to smo i dobili vazno da su iz ds ispozaposljavali ljude na javne radove.

  • pera

    10:23 // 2. 6. 2012.

    Zasto ne napisete koliko mu plata nisu isplatili prso covek a i bice sve vise takvih,zasto ova sprdnja od prokupackog suda ne hapsi funkcionere ds vec im predmete zatura po fiokama.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: