Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 28. 2. 2021.

| Hronika

Pronađeno telo nestale devojke u Nišavi u blizini Pirota

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
kej policija
Pretraga završena; foto: M. P.

Nakon 7 dana pretrage korita Nišave, danas oko 12 sati, potvrđuju u policiji, pronađeno je beživotno telo 17-godišnje Piroćanke koja je u ponedeljak, 22. februara upala u nabujalu reku.

Telo utopljene devojke A. M. pronađeno je nizvodno od grada, kod pirotskog sela Sopot.

Pronađeno je u koritu reke Nišave, uviđaj je u toku - kratko kažu u policiji.

Podsetimo, policiji je u ponedeljak, oko 14 sati prijavljeno da je mlađa ženska osoba upala u korito reke Nišave i od tada se za njom tragalo.

U međuvremenu pokrenuta je peticija "Za našu decu - da Nišava ne bude ubica", u kojoj građani od Gradske uprave traže da hidroelektrana "Pirot" reguliše svoj rad, a sve veći broj Piroćanaca u ispuštanju vode u Nišavu vide indirektnog krivca za utapanje srednjoškolke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Daniela Daxi

    00:09 // 2. 3. 2021.

    Mesto gde su je pronasli zove se Presecki potok. 2 kilometra od zeleznickog prelaza , na regionalnom putu za Knjazevac, ulica se zove Knjazevacka. Petnajestak automobila su se parkirali ispred . Par policiskih. Odmah sam znala da su je pronasli. U koritu reke Nisave ima oborenih stabala sa granama i ne zacudjuje me da se negde zakacila.

  • Goran stankovic

    16:09 // 1. 3. 2021.

    Vidim da neki nisu upuceni na snimku se jasno vidi da je sisla da opere patike i oliznula se i upula u vodu,a krivci naravno da postoje i nadam se da pod hitno nadlezni preduzmu mere da se tako nesto nikad ne desi vise vec se uveliko skupljaju potpisi sa zahtevima,nedao bog nikome da je sad na mestu njenih najblizih...pocivaj u miru andjele

  • Goran stankovic

    16:02 // 1. 3. 2021.

    Vidim da neki nisu upuceni na snimku se jasno vidi da je devojka htela da opere patike i okliznula se,i upala u reku a krivci naravno da postoje i nadam se da ce nadlezni pod hitno da preduzmu mere da se tako nesto nikad ne desi jer se uveliko skupljaju potpisi sa zahtevima.nedao bog nikom da je sad na mestu njenih najblizih...pocivaj u miru andjele.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: