Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 21. 2. 2021.

| Hronika

Pronađeno telo nestalog Jovana u napuštenoj zgradi u Nišu

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Stanovi za naučnike
Telo pronađeno oko 9:30 u napuštenoj zgradi; foto: A. Stankovi

U prepodnevnim satima, u napuštenoj zgradi pronađeno je telo u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, potvrđeno je Južnim vestima iz policije. U Višem javnom tužilaštvu kažu da je reč o muškoj osobi i da je uviđaj u toku, a iz porodice potvrđuju da je reč o Jovanu Veselinoviću koji je nestao pre nekoliko dana.

Napuštena zgrada - Branka Krsmanovića Takozvani stanovi za mlade naučnike u izgradnji već 15 godina; foto: A. Stankov Ova zgrada pretražena je u potrazi za nestalim dečakom iz Niša koja traje od 17. februara, kada je poslednji put viđen. Dok se čeka zvanična potvrda policije i tužilaštva, prema informacijama iz porodice jeste reč o osamnaestogodišnjem Jovanu Veselinoviću. Prve informacije koje su dobili od policije jesu da je reč o zločinu ili nesrećnom slučaju.

Napuštena zgrada - Branka Krsmanovića Uviđaj u toku; foto: A. Stankov Iz policije kažu da im je poziv stigao oko 9:30 i da su ekipe na terenu.

Uviđaj je u toku i o svemu je obavešteno Više tužilaštvo.

Obavešteni smo da je pronađeno beživotno telo muške osobe. Dežurni zamenik vrši uviđaj trenutno - kažu u VJT.

Napuštena zgrada - Branka Krsmanovića Prema informacijama iz porodice jeste reč o osamnaestogodišnjem Jovanu; foto: A. Stankov Biće, dodaju, naložena i obdukcija, pa će se nakon toga i više znati o ovom slučaju.

Na samom mestu, kod nezavršene zgrade u ulici Branka Krsmanovića je više policijskih ekipa, a i brojni građani od kojih su mnogi učestvovali i u potrazi.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ceci

    21:56 // 22. 2. 2021.

    STA SE DESILO SA POLICIJOM?KOJI JE NJIHOV POSAO I CIME SE ONI BAVE?Kriminala sve vise,ubijaju se,ubijaju druge,otmice,ne sme covek ulicom da hoda od psihopata,ne znas sta te ceka a posebno nema ko da ti pomogne niti da te zastiti.Ni to sto kaznjavaju ljude nije sprecilo da balavac ubije dete i coveka kod stop shopa,ni to nije pomoglo sto je mlada devojka poginula na Bulevaru i mnogo toga.STRASNO!

  • Ljuba

    11:20 // 22. 2. 2021.

    Tragično.Policija apeluje da gradjani proveravaju svoje podrume,a oni nisu nasli za shodno da prvo provere nedovrsenu zgradu i gradiliste.Narocito ako se uzme u obzir da se u neposrednoj blizini objekta decko rastao sa drugaricom.Bez grama mozga.Uzasavaju me koliko su nezainteresovani da rade svoj posao.I da su ga nasli odmah mozda bi krajnji ishod bio isti,ali ne proveriti prvo gradiliste,ej !

  • nikola

    09:25 // 22. 2. 2021.

    Da li je policija sposobna da utvrdi, je li mladića neko gurnuo ili se sam ubio. Drugo, zgrada je trebalo da je konzervisana i nepristupačna bilo kome, e, to su već naša posla .. na centru kao da je bomba pala, a nikoga nije, za to, briga .. po dva, tri radnika se razvlače, ko žvaka ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: