Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 21. 5. 2020.

Provalnik pokušao da ukrade televizor iz porodične kuće u Nišu, ranio vlasnika i pobegao

policija Usred noći upao, pokušao da ukrade TV, povredio stanara i pobegao; Ilustracija; foto: JV

Nesvakidašnji pokušaj krađe dogodio se prošle noći u Ulici Velimira Rajića u Nišu - provalnik je upao u porodičnu kuću i povredio 35-godišnjaka koji je uspeo da ga spreči da ukrade televizor. Policiji je prijavljen incident i kažu da je povređeni prebačen u Klinički centar, a napadač koji se tereti za razbojništvo je u bekstvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milos

    15:08 // 21. 5. 2020.

    Dok se ne dozvoli da stanar moze da ubije lopova bez posledica, nece biti bolje! Za ovakvew je samo metak!

  • Čudesni dribling

    15:38 // 21. 5. 2020.

    Да је остао без телевизора било би наде за њега!

  • bidza

    15:42 // 21. 5. 2020.

    Hitno da se vrati smrtna kazna i prinudni rad u rudnicima!

  • Stanar

    16:32 // 21. 5. 2020.

    Nije vlasnik pokušao da spreči kradju, nego da odbrani porodicu, zato sto je provalnik nasrnuo na njega i njegovu ženu. Dakle ne razbojništvo nego UBISTVO U POKUŠAJU i RAZBOJNIŠTVO. Nije mu bio prekinut put za beg, tako da je nasrnuvsi nožem na stanara svesno hteo da ga ubije, da je hteo mogao je da pobegne bez problema. Takodje, nije pokušao da uzme tv nego kućište kompjutera.

    • Čudesni dribling

      16:53 // 21. 5. 2020.

      A, šta će mu kućište bez televizor?!

  • Tri ...

    18:20 // 21. 5. 2020.

    Ma to je sigurno migrant,necemo sigurno mi da pljackamo i krademo,mi smo dobri,i onu zenu na bulevaru su sigurno migranti pretukli od pre neki dan

  • Pera

    18:40 // 21. 5. 2020.

    У Бјеговић и Доњи Комрен се последњих 6-7 година много много краде. Полиције нема уопште. Краде се све живо, обијају се куће, шупе,подруми, кола.

    • qgo

      20:33 // 21. 5. 2020.

      UPutstvo: Pre dvadesetak godina komsiji iz susedne zgrade poceli da obijaju auto. Ja sidjem dole i polako krenem ka lopovu. Kada je ukapirao da na njega ide ne vlasnik automobila vec neko koga uopste ne poznaje, pobegao je glavom bez obzira. Nas zakon stiti lopove i zato vlasnik ne sme da prebije lopova jer ce biti uhapsen. Ali, kada lopova premlati neko nepoznat, ne znaju koga da hapse. Toliko.

  • Bratislav

    21:46 // 21. 5. 2020.

    Uhapsiće ga isto kao one što pališe kola po Niš...to ode u zaborav ili nismo obavešteni?

  • bata

    00:56 // 22. 5. 2020.

    država radi na razoružavanju poštenog naroda, a banditi će uvek biti naoružani... biće ovakvih slučajeva sve više i više nažalost.

    • LudiMilojko

      02:39 // 22. 5. 2020.

      Pa tako su se pripremili,ali veci razlog iza toga.Pre godine prvo su uveli da svako preda viska ili prijavi oruzje.Svako ko imao visak ili bilo sta.Predao je ili retko ko prijavio da ima nesto.Kad su oruzje prikupili od narod to su prodali van granica uzeli milione.Ujedno su i time sebe osigurali da ne dodje do gradjanskog rata da ih besimo i pali na ulicama.

  • cacanin

    05:30 // 22. 5. 2020.

    Citaci potrosnje plina mi preskacu ogradu i ulaze u dvoriste da procitaju potrosnju.Prijavljivao sam ih i skrenuo paznju da dolaze popodne ili subotom,kada smo kod kuce,ali nije vredelo nista,sve dok jednog dana nisam "dezurao",izasao i "zarobio" ga dok nije dosla policija.Jedva sam se izvukao,jer su mi rekli da nemam pravo to da radim.A,on ima pravo da ulazi u moju avliju kada nema nikoga?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: