Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:58, 29. 8. 2011.

| Hronika

Pucnjava u Vrežini

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
Donja Vrežina letnjikovac Rimska česma pucnjava
Vrežina, letnjikovac

NIŠ - U incidentu koji se sinoć oko 21,30 dogodio u prigradskom naselju Vrežina povređeno nekoliko dečaka i mladić od 33 godine.

Prema prvim informacijama jedna osoba teško je povređena hicima iz pištolja dok je nekoliko maloletnih dečaka zadobilo povrede glave.

- Pacijent ima veliko oštećene trbuha. Projektil je oštetio debelo crevo, jetru, žučnu kesu, krvne sudove. Krvarenje je zaustavljeno. Za sada je dobro i van životne opasnosti, ali u teškom stanju - rečeno nam je u Kliničkom centru.

Dečaci sedeli su ispod letnjikovca kod "Rimske česme" u ovom naselju kada se pojavio nepoznati muškarac, saznaju Južne vesti.

- Ušao je, pitao kako su, a onda počeo da ih provocira. U jednom trenutku izvadio je neku šipku i počeo da udara decu. Jedan komšija koji je sve to video je pritrčao kako bi pomogao deci, ali je nasilnik izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u njega - kaže izvor Južnih vesti koji je insistrirao na anonimnosti.

Policija je saopštila da je u toku potraga za napadačem.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ticmi brat

    05:12 // 31. 8. 2011.

    Pitam se sta je sledece....

  • Durlanka

    08:32 // 30. 8. 2011.

    Nemojte trošiti vreme na to da se žalite durlanskoj policijskoj ispostavi (ili kako se već zove).
    Jednom sam otišla tamo da skrenem pažnju da neki ošišani primat šeta svoje tele od bul terijera bez korpe i bez povodca a po školskom dvorištu (škole Mika Antić)i u 7 i 40 ujutru kad deca pristižu u školu.
    Tačno 15 minuta su me ispitivali ko sam, gde radim, što prolazim pored škole, od kad živim u Nišu, koja mi je krvna grupa....
    Na kraju sam podigla ton i rekla da ako neko dete bude ujedeno svi mediji će pisati o tome da nisu hteli da pošalju jednog jedinog uniformisanog do školskog dvorišta! Tada su poslali jednog pandura. Predpostavljam kasno.

  • Milovanka Gligorijević

    00:56 // 30. 8. 2011.

    Najbitnije je da je predsednik Opštine Pantelej poklonio lap-top komandiru pol.stanice Čegar. To će udariti u srce pantelejskog kriminala.

    • milan petrovic

      14:37 // 30. 8. 2011.

      a to sto u pantelej polocija zalazi samo kad dolazi neka delegacija da nadgleda izgradnju cuvenog somborskog bulevara, STRASNO, U SOMBORSKOJ NISAM VIDEO POLICIJU NE PAMTIM.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: