Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 22. 10. 2012.

| Hronika

Pustio pit-bula na policajce

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
Policija-kosta.jpg
Ilustracija

U Nišu su proteklih dana zebeležena dva slučaja napada i vređanja policajaca, a jedan Nišlija je čak pustio psa na njih. 

Policija navodi da su u ovom slučaju 19. oktobra priveli N.K. (38) iz Niša jer je 22. jula ove godine oko 7h sati izvršio "krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti", odnosno pustio je psa sa lanca na policajce.

- Policajci su se 22. jula kod njega pojavili na kapiji radi otkrivanja nekog drugog dela, a on je zaista pustio psa rase pit bul. Posle privođenja sudiji Veće je odlučilo da se okrivljeni brani sa slobode - potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom sudu.

U drugom slučaju, Nišlija S.S. (45), predstavnik izvođača radova jedne niške firme, u upravi Kliničkog centra Niš je impulsivno reagovao.

On je pretio obezbeđenju Kliničkog centra i vređao ih, posle čega je priveden na saslušanje kod sudije Osnovnog suda koji mu je odredio jednomesečni pritvor.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vlado

    19:23 // 18. 11. 2012.

    Bravo. Tako se radi. Neko preti lekarima sto kradu i izlezavaju se, a zatim ode u pritvor mesec dana. Neko opljacka 10 ili 100 miliona evra i nosi narukvicu ili nanogicu 5-6 meseci. Neko unisti banku i ne odgovara uopste. To je pravda i postenje - kradi sto vise mozes, tako da ti niko nista ne moze.

  • Bravo

    21:01 // 22. 10. 2012.

    Svaka cast za ovo,policija je i jos gore zasluzila,ocuvase i Kosovo i nas narod,po ceo dan pljeskavice jedu,bar psi imaju sta da gricnu od njih!

    • goksi

      13:46 // 23. 10. 2012.

      E moj druže nije ti dupe bilo u procepu, tražićeš policiju ali sa tvojim razmišljanjem za koji i imam razumevanja jer si možda nekad nešto zgrešio pa si zbog toga platio/novčano,zatvor itd/Što kaže narod u svakom žitu ima kukolja. Ja bar mislim za sebe da nisam kukolj.

  • Aleksa

    19:35 // 22. 10. 2012.

    Svakako za osudu.Međutim ne želeći da ulazim u konkretne primere mora se pomenuti i ponašanje policajaca koje u nekim situacijama vrlo često biva provokativno.Po mom mišljenju je vrlo često bahato ponašanje policajaca koji svesni toga da se njima uvek više veruje i da su oni uvek u pravu prelaze osnovne norme pristojnosti,osnovni razlog nizak stepen razumevanja,kulture pa ako hoćete i obrazovanja.To je posledica velikog broja policijskih službenika koji su po pravilu kao loši đaci nakon nekakvih kurseva od par meseci primljeni u policiju i pušteni na ulicu.Sa druge strane imamo povišenu svest građana da imaju svoja prava i u najtežim delima i da policajac nije tu da nekome uteruje strah u kosti što ovi bukvalno to i misle o sebi.Čast izuzecima i onim policajcima koji imaju elokvenciju i pristojnost.

    • vanja

      11:33 // 25. 10. 2012.

      Momak svaka cast na razmisljanju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: