Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 22. 10. 2012.

Pustio pit-bula na policajce

Policija-kosta.jpg Ilustracija

U Nišu su proteklih dana zebeležena dva slučaja napada i vređanja policajaca, a jedan Nišlija je čak pustio psa na njih. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Predrag Simic

    13:56 // 22. 10. 2012.

    more dobro su i prosli... sa dzukelama ne moze drugacije...

    • weflex

      14:32 // 22. 10. 2012.

      BRAVO! Dok je ovakvih komentara uvek cemo biti u zapecku Evrope i sveta! Blago nama sa ovakvim osobama kao sto je Predrag Simic i ti junaci sto su pustili pit bulove! E Srbijo Srbijo...

    • Terijer

      16:11 // 22. 10. 2012.

      @weflex idi ti u Jevropu i to odmah .
      U Srbiji na kerove pustamo psa u svom dvoristu !
      A za Ped..re radi motka !

    • Predrag Simic

      17:39 // 22. 10. 2012.

      gospodine webflex... ja sam po zanimanju inzinjer, zivim i radim u toj evropi i vidi cuda cuvam "opasne kerove". razlika izmedju te jedino jos u srbiji cenjene evrope i srbije je vidi cuda ovde su policajci obrazovani i svesni da zive od nasih poreza koje placamo, vidi cuda ker ide bez brnjice i povodnika i vidi cuda nemam potrebu da se raspravljam sa policijom... dok sam ziveo u nasoj srbiji vidi cuda uvek sam sa policijom imao problema i to ne zato sto sam radio ne znam sta vec zato sto mislim svojom glavom poznajem dovoljno zakone da ne moze jedan bilmez sa dvonedeljnim kursem da me maltretira i umem da odgovorim... pa ti sad vidi gospodine sto i kako je doticni pustio kerove jer nesto ne verujem da je nasa policija postupala po PSu jer to je za njih cas koji su propustili...

    • weflex

      18:08 // 22. 10. 2012.

      Postovani gospodine Simicu, razlika izmedju te Evrope i Srbije je sto tamo svako postuje zakone i druge propise, a ovde niko nista ne zna, uvek prvi put cuje da opasnom psu treba korpa i to na ustima a ne u ruci vlasnika, a ne daj Boze da ima i kratki povodac... A onda procitamo vest.. Dete pas ujeo za obraz.. Pas skocio na dete.. Jel Vase dete smelo i junacki seta poret tih opasnih a pustenih sa uzice i bez korpe na brnjici pasa? Jel biste isto tvrdili da su juzne vesti objavile kako je pitbul pusten ne daj Boze na Vaseg sina ili cerku? Razmislite!

    • Dragan

      18:48 // 22. 10. 2012.

      @Predraze
      Hvala bogu da si otisao u Evropu i molim te ostani tamo nemoj vise ni na odmor da dodjes u Srbiju.
      Samo bih te zamolio da tamo u Evropi zalozis svoj autoritet i omogucis da ti se pridruze svi ostali koji su nezadoivoljni Srbijom. Hvala

    • Aca

      19:51 // 22. 10. 2012.

      @Predrag Simic, inžEnjer

      Vidi čuda ti si bio prisutan pa znaš zbog čega je neko pustio pse na pandure ili si vidi čuda vidovit pa iznosiš zaključke na osnovu nepotpunih informacija?!

    • Predrag Simic

      13:08 // 23. 10. 2012.

      ljudi nije u redu sto prva pomisao koja ime veze sa nasom policijom je ako im je... to znaci da nije nesto u redu sa njima a ne sa drustvom... inzinjer sam naveo da bih koliko toliko probao da objasnim da ne molerisem po evropi niti kradem vec radim normalan posao i placam porez... da ovde kerovi idu bez brnjice jer porlaze socijalizaciju koju nam omogucava drzava tj. drzava preventivno dresira te pse da ne bi dolazilo do problema sa malom decom i ostalima... i da ne planiram da se vracam a iskreno odmore provodim na toplijim i lepsim mestima... ko zeli da me vidi moze i do mene da dodje ;)

  • Bravo

    21:01 // 22. 10. 2012.

    Svaka cast za ovo,policija je i jos gore zasluzila,ocuvase i Kosovo i nas narod,po ceo dan pljeskavice jedu,bar psi imaju sta da gricnu od njih!

    • goksi

      13:46 // 23. 10. 2012.

      E moj druže nije ti dupe bilo u procepu, tražićeš policiju ali sa tvojim razmišljanjem za koji i imam razumevanja jer si možda nekad nešto zgrešio pa si zbog toga platio/novčano,zatvor itd/Što kaže narod u svakom žitu ima kukolja. Ja bar mislim za sebe da nisam kukolj.

  • Johny

    16:25 // 22. 10. 2012.

    To mora da je neko iz brzi brod seljak

    • igor

      02:07 // 17. 11. 2012.

      hahahah ima jedan saobracajac iz Brzo Broda, stoji kod narodnog pozorista iza drveta, u zivotu nisam sreo neurednijeg i nevaspitanijeg saobracajca.
      Slazem sa Aleksom, Kamenica i kursevi upropastise zvanje policjaca.

  • vlado

    19:23 // 18. 11. 2012.

    Bravo. Tako se radi. Neko preti lekarima sto kradu i izlezavaju se, a zatim ode u pritvor mesec dana. Neko opljacka 10 ili 100 miliona evra i nosi narukvicu ili nanogicu 5-6 meseci. Neko unisti banku i ne odgovara uopste. To je pravda i postenje - kradi sto vise mozes, tako da ti niko nista ne moze.

  • Aleksa

    19:35 // 22. 10. 2012.

    Svakako za osudu.Međutim ne želeći da ulazim u konkretne primere mora se pomenuti i ponašanje policajaca koje u nekim situacijama vrlo često biva provokativno.Po mom mišljenju je vrlo često bahato ponašanje policajaca koji svesni toga da se njima uvek više veruje i da su oni uvek u pravu prelaze osnovne norme pristojnosti,osnovni razlog nizak stepen razumevanja,kulture pa ako hoćete i obrazovanja.To je posledica velikog broja policijskih službenika koji su po pravilu kao loši đaci nakon nekakvih kurseva od par meseci primljeni u policiju i pušteni na ulicu.Sa druge strane imamo povišenu svest građana da imaju svoja prava i u najtežim delima i da policajac nije tu da nekome uteruje strah u kosti što ovi bukvalno to i misle o sebi.Čast izuzecima i onim policajcima koji imaju elokvenciju i pristojnost.

    • vanja

      11:33 // 25. 10. 2012.

      Momak svaka cast na razmisljanju

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: