Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:16, 21. 3. 2012.

| Hronika

Radnice gradske uprave ukrale skoro milion dinara

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac

Radnice Gradske uprave za pružanje usluga građanima I.B. (34), J.M. (35) i K.S. (32) iz Leskovca uhapšene su zbog sumnje da su ukrale oko 910.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su I.B, J.M. i K.S. od 1. avgusta do 31. decembra prošle godine, ukrale 910.000 dinara čime je budžet Republike Srbije oštećen za oko 720.000 dinara, a budžet Grada Leskovca za oko 191.000 dinara. 

Sumnja se da su prilikom obrade zahteva za izdavanje izvoda i uverenja od stranaka primale novac na ime taksi, ali ga nisu uplaćivale na odgovarajuće račune.

Uplatnice, koje su sačinjavale, uništavale su i tako prikrivale novac od uplata za takse.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki

    16:29 // 24. 3. 2012.

    O cemu pricas, sta ste ikad uradili za ovaj grad vi iz prethodne vlasti. Nista, naravno. Jel hocete opet da nas vodite u rat. Sedi dole VELIKA JEDINICA ZA TEBE.

  • Skela na padini

    06:11 // 22. 3. 2012.

    Gospodin koji se potpisao kao Mesaro ocigledno je bolji poznavalac Zakona od Nate Mesnate,Boska Ristica i ostalih reformatora pravosudja zbog kojih u EU necemo uci nikada.Govoriti o Zakonu u zemlji zutog bezakonja isto je sto i odbrana doktorske disertacije iz oblasti ekonomskih nauka druga Palme.I to usred ordinacije.Gotovo je dirljiva bliskost koju Mesaro pokazuje prema Saletu i Ziki,sto navodi na pomisao da im je kafe kuvarica ili tablic-saigrac.Cetvrti je naravno bezafericni cistunac S.K. zvani B.Da su ovakvi pre stotinak godina vodili Leskovac on danas ne bi ni postojao.Zato Mesaro,citanku i istoriju za osnovce u ruke.I kloni se holesterola i triglicerida.Bolje da se potpisujes kao portparol termalne drp kompanije,nego Mesaro.Zdravije je.

  • Mesaro

    22:16 // 21. 3. 2012.

    Vidi se da si neobrazovan i nepismen kad ostavljas takve komentare. 1. Po Zakonu samo se inicijali obljavljuju.
    2. Sve te radnike je uposlila prethodna vlast da sad ne nabrajam sve stranke, svi znaju cije sve svalerke rade u tom usluznom centru, tako DA NEMA NIKAKVE ODGOVORNOSTI DEMOKRATSKE STRANKE. Medju uposljenicima nema clanova demokratske stranke i ni u jednoj aferi nikad nije ucestvovao ni jedan clan demokratske stranke. Pozdrav za najbolju vlast u istoriji Leskovca na celu sa gradonačelnikom Kocićem, Saletom i Žikom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: