Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:28, 20. 3. 2012.

Radnik Tržnice ukrao pazar

novac

Radnik koji je naplaćivao zakup tezgi na Tvrđavskoj pijaci u Nišu, ukrao je više od 250.000 dinara sakupljenog novca. Krađu otkrio interni revizor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miki Silja

    09:42 // 20. 3. 2012.

    Ja predlazem da se on odrekne polovine svoje plate a da drugu polovinu donira milan Strongman Jovanovic. On bese neku direktor trznice?
    A to sto je krao... ma, nema veze.

    • Nikola

      12:21 // 20. 3. 2012.

      To za Strongmena me podsetilo...Pa on po ceo dan na facebook-u i twiteru...CKM-u, i ko zna gde uredjuje stranice, postavlja statuse, linkove... Jel taj covek placen u trznici da se bavi internetom?

  • Eeee

    11:48 // 20. 3. 2012.

    Uhvatili su najsitniju ribu u lancu, one krupnije, koje se nalaze u upravnoj zgradi treba preispitati, cenim da ce pronaci mnogo vece stvari! Setite se samo ogromnih racuna za telefon, zatim casopise i sl. Kad tamo udje covek, vidi zaposlene po kancelarijama kako sku prsutu koju su iznudili od seljaka....eeeee, moji dragi sugradjani, tako je to u Trznici!

  • Gojko

    13:42 // 20. 3. 2012.

    Verovatno neki kadar Milana Jovanovica Strongmena. Ako sef moze da prima 90% plate i da i da za to vreme snima filmove po Beogradu, zasto i radnici ne bi prisvajali pazare.
    Dok bude bilo takvih sefova, bice i takvih radnika...

  • Gagi

    14:34 // 20. 3. 2012.

    Verovatno sa ovim nije mogao da se dogovori oko podele plena inace ne bi bio "otkriven'.

  • Nikola

    14:40 // 20. 3. 2012.

    E sad se vidi kako se radi u državnim firmama. Da je tržnica privatna, nebi se ovo desilo. Direktor je loše organizovao poslovanje, pa je delimično i on odgovoran. Taj radnik je morao biti zadužen numerisanim blokom priznanica ili sl. pa ih najmanje jednom mesečno podnositi na uvid blagajni radi sravnjenja stanja. I da nije utajio ovaj novac, mogao je da se sa njim služi i obrće ga, a po Zakonu se pazar mora uplatiti u roku od 24 sata na blabajni ili žrn.

  • Mirko Slavkovic

    15:57 // 20. 3. 2012.

    Da nije ovo neki rodjak vecnika Serifa!?

  • Nexa

    18:24 // 20. 3. 2012.

    Ma hteo je on da vrati cim dobije na kladionici.Ali je bitno da je dao saglasnost da mu se uzme od plate.Ne otkaz nece dobiti, jer idu izbori, a on je verovatno aktivista neke stranke.Mozda za koji mesec bude i pohvaljen.

    • Mirko Slavkovic

      00:06 // 21. 3. 2012.

      A nedostatak papira je mozda pravdao higijenskim potrebama dok ne izadje u kladionici.Secamo se svi jednog inkasanta toplane,koji je sad vrlo avanzovao i u vrhu je jedne politicke organizacije...

  • Milos Jankovic

    22:09 // 20. 3. 2012.

    Ukradeš...obećaš da ćeš da vratiš i kao da nisi ukrao?! Ovo ima samo kod nas :)

  • Gradjanin nisa

    09:04 // 21. 3. 2012.

    Ma dal je moguce ??? Trznica je jedna najblaze receno lopovska firma.Pljackaju gradjane zadnjih 20godina bez obzira ko je na vlasti.Ogromna sredstva u kesu koja prikupe sluze raznim namenama.Slaba kontrola,sumnj.kadrovska politika,ogromna ovlascenja u naplati,prioriteti, nedodirljivost rukovodstva,doveli su do ovoga.Ovaj je samo iskoristio manjkavosti,mali GLODAR. Idu izbori verovatno je ovo deo prljave igre,ko ce koristiti ZLATNU KOKU.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: