Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 26. 10. 2016.

| Hronika

Rasvetljeni incidenti na trafici i kod Doma zdravlja

Autor:A. S, P. B.Izvor:Južne vesti
dz
Pretučen pao na ulicu; foto: JV arhiva

Zbog toga što je posekao radnika trafike u centru Niša, a sutradan pretukao jednog Nišliju kod Doma zdravlja, policija je uhapsila 19-godišnjaka iz Leskovca.

On je, kako kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu, prošle nedelje boravio kod devojke u Nišu i prvi incident se dogodio ispred kioska kod Tvrđavskog mosta kada je ona htela da sa "trafike odnese cigarete i da ne plati".

Radnik je izašao iz trafike i uhvatio je, a momak se umešao da je brani. Onda mu je radnik opalio šamar i on je izvadio nožić i posekao ga. Slabina, rame i ruka - kažu u Tužilaštvu.

Odatle su odmah nakon incidenta pobegli, ali je zaljubljeni par već sutradan upao u novu nevolju.

Kako kažu u Tužilaštvu njima je, dok su sedeli u parku kod Doma zdravlja, prišao Nišlija star pedesetak godina i pitao mladog Leskovčanina koliko “da mu plati za seks sa njegovom devojkom”.

Ovog 19-godišnjaka je to naljutilo i pretukao ga je. Rukama ga je tukao i taj stariji Nišlija je pao na pešaki prelaz, na kružnom toku - kažu u Tužilaštvu.

Posle nekoliko dana policijske potrage, tinejdžer iz Leskovca je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana, nakon čega će biti poznato da li će morati i pred sud.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Небојша® Ниш

    13:50 // 26. 10. 2016.

    Ма јесте .... иначе су Нишлије познате по томе да ладно без пардона питају младиће од 19 год. колико да им плате за секс са њиховом девојком ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: