Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 9. 3. 2013.

| Hronika

Ristić: Što pre uhapsiti počinioce

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Bosko-Ristic.jpg
Boško Ristić, arhivska fotografija, foto:mojedete.rs

Narodni poslanik Boško Ristić zatražio od niške policije da što pre nađe i privede osobe koje su kamenom razbile prozor Islam-agine džamije.

Ristić kaže da bi vinovnike napada na džamiju trebalo naći što pre i sprečiti ovakve incidente ubuduće. Prema njegovim rečima na ovaj način se stvaraju međunacionalne i međuverske tenzije.

- Policija mora hitno da reaguje kako ne bi došlo do produbljivanja međuverskih odnosa i kako ne bismo došli u situaciju da opet imamo paljenje džamije u Nišu – rekao je Ristić.

On dodaje da čitavoj situaciji doprinosi i činjenica da Niš već 3 godine nema načelnika Policijske uprave.

- Insistiramo da policija radi svoj posao, da se što pre vinovnik nađe i izvede pred sud i insistiramo da se što pre reši pitanje načelnika SUP-a u Nišu – kaže Ristić.

Ristić, koji je nedavno napustio Demokratsku stranku, u ime političke opcije „Zajedno za Srbiju“ kaže da se zalaže za jugoistok zemlje koji će biti multietnički, ali i za versku i nacionalnu toleranciju i da je zbog toga neophodno što pre naći počinioce.

Podsetimo, u četvrtak uveče nepoznati počinioci kamenom su razbili prozor iznad ulaza u Islam-aginu džamiju u centru Niša. Policija je potvrdila da se incident dogodio oko 19 sati i da su istražne radnje u toku.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nis

    13:41 // 11. 3. 2013.

    ista retorika, čim počnu da gube pošalju svog čoveka da nešto uradi njima na štetu a posle počinje da se optužuju drugi, opet su počeli da nas plaše sa mrtvim miloševićem.

  • Duki

    08:34 // 11. 3. 2013.

    Smešno,da ljudi koji su bili 22 godine u jednoj stranci,a sada beže, kakav su uticaj ostavili na buduće "članove", a sa druge strane DJilas tera strah na svoje počinjene,jer su većina na dobrim radnim mestima.OD svega što reče Ristić,njemu je lepo,ali nemožemo "Zajedno za Srbiju".Pokažite svoje bogadstvo i ostalo,pa ćemo svi ocenjivati i kraj za žute.....

  • Sasa

    21:57 // 10. 3. 2013.

    A sta je sa zapaljenim i oskrnjavljenim manastirima,grobljima i crkvama sirom kosova? U odnosu na to taj napad na dzamiju nije bas toliko interesantan.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: