Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 2. 9. 2016.

| Hronika

Sa gradskog autobusa otpao točak

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Autobus ostao bez točka
Niko nije povređen; Foto: Dragan Marjanović

Nakon što je, tvrde svedoci, neko vreme vozio sa vidno iskrivljenim zadnjim desnim točkom, sa autobusa "Niš ekspresa" je na Trgu kralja Aleksandra u Nišu otpao točak.

Zasada nema informacije da je bilo ko povređen u incidentu, a svedoci tvrde da su putnici mirno, bez panike, napustili oštećeni autobus.

Vozio sam iza njega i video koliko mu zadnji desni točak "šeta" i sve je smrdelo kao da nešto gori. Baš sam pomislio "ovom samo što ne otpadne točak" i u tom momentu se čuo prasak, a zadnji deo autobusa pao na asfalt. Srećom, nije išao brzo, pa mislim da se ništa strašno nije desilo - kaže svedok.

Crveni zglobni autobus je zatim do dolaska ekipe "Niš ekspresa" ostao nasred kružnog toga oko parka.

U samom "Niš ekspresu" su novinarima "Južnih vesti" potvrdili da su "ekipe na terenu", naglašavajući da zasada ne mogu da kažu ništa više o događaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dejan

    21:22 // 5. 9. 2016.

    To se preko noći sklopi bus od tri krša i ujutru u saobraćaj se pušta,saw istruleo,ali bela farba sve pokrije i silikonski kit i bus je totalni ful,jes da se ne chujemo od buke motora,al nema weze,bitno je da ide...

  • dejan

    21:17 // 5. 9. 2016.

    Ići na posao autobusima ovog prevoznika znachi doći na posao mrtav umoran,buka,izduvni gasovi,zimi hladno ,leti pretoplo,bruka za grad nis.oni su katastrofa.

  • Milivoj

    17:49 // 5. 9. 2016.

    Ma dal je moguće da je ekspresu ispao točak, šta je sledeće? Otpadanje auspuha, motora, za vrata takodje znamo da im ispadaju...ekspres bruka grad Niš, a samo nišlije znaju šta je muka kad se voze takvim vozilima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: