Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 13. 10. 2019.

| Hronika

Sedmoro povređenih u tri saobraćajke na niškim ulicama

Autor:V. M. R. Izvor:Južne vesti
saobraćajka Dušana POpovića foto A. Z
Težak udes u Ulici Dušana Popovića; foto: A. Ž.

Čak tri automobila sletela su s puta u Nišu u subotu, a jedan od njih malo pre podneva kod Brzog Broda na Bulevaru cara Konstantina, kada su povređena trojica mladića. Kako su rekli u policiji, udes se desio i u Voždovoj ulici, dok je jedan mladić izgubio kontrolu nad svojim "audijem" u Ulici Dušana Popovića.

U nezgodi koja se dogodila u Brzom Brodu kada "reno" udario u metalni stub povređeni su 22-godišnjak, godinu dana mlađi muškarac i 19-godišnji mladić.

Saobraćajka se juče dogodila i u Voždovoj ulici, oko 22:40, kada je, kažu iz policije, "audi" udario u parkirani "reno". U ovom udesu je takođe povređeno troje ljudi - 35-godišnji putnik u "renou", vozač "audija" star 21 godinu i 25-godišnjak koji je u trenutku udara ulazio u parkirani "reno".

saobraćajka2 Dušana POpovića foto A. Z Od siline udara pala bandera i nestala struja; foto: A. Ž.

Nezgoda se desila i u Ulici Dušana Popovića oko 3 sata noću, kada se "audi" kojeg je vozio 29-godišnji muškarac udario u banderu, pa u ogradu kuće.

Od siline udara pala je bandera, pa je ovaj deo grada ostao bez struje. Kako kažu meštani, postavlja se novi stub i očekuje se da se u narednih nekoliko sati snabdevanje strujom normalizuje.

Sve povređene zbrinula je ekipa Hitne pomoći, a policija je obavila uviđaje i utvrđuju uzroke nezgoda.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš

    08:41 // 14. 10. 2019.

    Stanje u saobraćaju i na putevima je u katastrofalnom stanju treba da se pojača kontrola evo recimo šta rade gradski saobraćajni inspektori skoro sam bio u inspekcije da prijavim problem i kucam na jedna vrata kucam na druga nigde nikog nema svi otišli na teren ma na koji teren bre kad nam se dešavaju tolike neprijatnosti i po autobusima i na putevima.

  • Bruno

    20:26 // 13. 10. 2019.

    Suština da su svi koju su izazvali udese ispod 30 godina. Misle da mogu sve da kontrolišu, i svi su Šumaheru.

  • Slučajni prolaznik

    20:05 // 13. 10. 2019.

    Vrlo zanimljivo izveštavanje. Zadesio sam se kada je bila nezgoda kod Brzog Broda, pukom srećom je izbegnuta tragedija. Trojica mladića su bili pijani kao zemlja i to u 11h prepodne. Radnici koji rade na rekonstrukciji puta su još bolji svedoci dogadjaja jer opet kažem pukom srećom su ih promašili, a taj vozač treba da bude zahvalan jednom od radnika jer mu je izvadio jezik da se ne uguši.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: